keskiviikko 16. syyskuuta 2009

RAMAZAN BAYRAM (RAMADAN JUHLA)

Ramazankuukausi paattyy,ja alkaa kolme paivaa kestava "sokerijuhla". Kodeissa on leivottu,siivottu ja monin tavoin valmistauduttu juhlan aikaan. Meilla on pöydalla kupillinen karamelleja lapsia varten,ja hiukkasen makeaa kahvileipaa tarjottavaksi. Juhlapaivat alkavat moskeijoissa juhlarukouksella.Meilla taalla Antalyassa huomenaamulla klo 07.22. Omaisten haudoilla kaymme ehkapa huomenna.Muu tekeminen tulee sitten itsestaan. Teille,jotka tata juhlaa vietatte,haluan toivottaa rauhaisaa Ramadan juhlaa. RAMAZAN BAYRAMINİZ KUTLU OLSUN! Teille,joilla tata juhlaa ei elamassa ole,niin İHANAA VİİKONLOPPUA!

7 kommenttia:

Susadim kirjoitti...

Iyi Bayramlar!

Kovasti on tänään tullut keskusteltua tuosta juhlapäivän/päivien vietosta...jospa minäkin sen joskus pääsisin kokemaan...

Sateenkaari kirjoitti...

Susadim: Kiitos ystava.
Uskon,etta tulee viela aika,jolloin koet nama kaikki.Joskus vaan jotkut asiat odotuttavat pitkiakin aikoja,ennenkuin toteutuvat.

Anni kirjoitti...

Rauhaisaa Ramadan juhlaa sinullekkin ystäväni!

Sateenkaari kirjoitti...

Susanne: Kiitos ystavaiseni!

ebrufin kirjoitti...

Iyi Bayramlar!

Paiva meni juostessa sukulaisissa. Aamulla klo. 09 aloitus, ja illalla klo 18 jalkeen lopetus. Nyt ekaa kertaa nettiin, ja olen nukahtamaisillani pystyyn;)

Sateenkaari kirjoitti...

Ebrufin: Eilen illalla huomasin syyn mista johtui nettini takkuaminen.Paivanmaara,ja kellonaika olivat vaihtuneet vuoteen 2004.Kerran on kaynyt sama aikaisemminkin,enka alynnyt tarkistaa asiaa,niin helppo,kuin se olikin.
Me on oltu menossa eilen ja tanaan,joten nyt vasyttaa minuakin.Postaan menoista ja kuviakin olen ottanut paljon.
İhanaa jaljella olevaa Bayrampaivaa sinne tuppulaan.

Sateenkaari kirjoitti...

Myös lukijani ovat havinneet jonnekkin sivupalkistani.Nakyykö teilla,hyvat lukijani lukijalista.Olen sulkenut koneenkin,eika auta.