maanantai 13. heinäkuuta 2009

TOUHUKAS KESKİVİİKKO osa 3Tama puoti oli viimeinen kayntipaikkamme ennen siirtymistamme alas parkkihalliin,ja kotimatkalle.
Mita tulee mieleen,kun kuvia katsoo? Aika monelle varmasti ihanat suussa sulavat makeat herkut.Nain minulle ainakin vielakin,vaikka tiedan,mita nama "herkut"ovat. Ovat sen naköisia,etta haluaisi ottaa tuosta palan "suklaakakkua" suuhunsa.
Mutta jos sen tekisi,niin herkutteluhetki loppuisi lyhyeen.Silla nama tuotteet ovat SAİPPUOİTA.
Joku on keksinyt verrattoman tuotteen.Nayttavyyden lisaksi olivat aivan ihanan tuoksuisia.Mutta myös suhteellisen kalliita.
Erittain hyva lahjaidea. Lahjan saaja voi hetken ihmetella sita,etta minkalaiseksi on suklaan tuoksu muuttunut.Ehkapa olisikin viisainta antaa pieni vinkki,ennenkuin herkku menee suuhun.
Hetken naita ihailtuamme,laksimme kotimatkalle.Menin ystavani kodin kautta dolmuspysakille.
Kotiin oli ihana palata nalkaisena,kun odottamassa oli valmis,mieheni tekema munakoisopata.Akkia ruokaa lautaselle,jugurttisilma paalle ja herkuttelemaan.
Todella oli sen verran touhua taynna tama keskiviikko,etta aikalailla vasymys painoi kotiin tultuani.İlmakin oli todella kuuma.Mutta ihana paiva.

12 kommenttia:

ziriliini kirjoitti...

Ihania! minä olisin maistanut mielelläni esim. tuota vihreää "kääretorttua"... :D Meillä kyllä saattaisi Pieni ja pippurinenkin mennä maistamaan.

sateenkaari kirjoitti...

Ziriliini: Mina loin ensisilmayksella heti arvion,etta ovat makeisia.En olisi kylla ajatellut saippuaa,vaikka taalla on saippuoita hyvin monenlaisissa muodoissa.eka kertaa nain tallaisia.Minullakin on kylpparissa "hedelmavati",mika sisaltaa vain saippuuaa.

mimmuli kirjoitti...

Heips sinne lämpimään=) Voihan rulla...tekisi mieli syödä se;)Turkin matkoja tässä katselen..tekisi niin mieli sinne=/ ei sinne turistirysään vaan ajelemaan maaseudulle, vuorille, uimaan mereen..syömään ihanaa kanakebabia..ja muita herkkuja mutta löysin ruotsista ihania pistaasi turkkilaisia makeisia minun on nyt tyytyminen niihin toistaiseksi=D Olipas miehesi tehnyt ihanan padan nam=)

maija kirjoitti...

Ihania saippuoita.Voisi sanoa nam nam.
Olisin myös halunnut aterialle kanssasi näyttää herkulliselta.

sateenkaari kirjoitti...

Hei vaan Mimmuli: Lamminta on nyt ollut(tai kuumaa).İltapaivalla,kun aurinko paistoi parvekkeen mittariin,niin naytti +38.Nain kuumalla juuri vuoristossaolo olisi aivan ihanaa.Siella kun on aina paljon viileampaa.Antalya ei muuten ole kovin paha turistirysa.Nytkin ei paljoa turisteja ole nakynyt kaupungilla.Kylla heita taalla jonkun verran on,mutta pysyttelevat hotelleissa,ja rannoilla nain kuumalla.
Tulet sitten,kun eivat pistaasimakeiset enaan tyydyta.
Kiitos,mieheni tekee todella hyvaa ruokaa,silloin,kun on silla paalla.

Maija:Kylla voisi todellakin.Ovat niin "syötavan" naköisia.
Ruoka oli oikein hyvaa,ja olisipa ollut mukavaa,jos olisit ollut ruokaseurana.

Yaelian kirjoitti...

Mä kyllä arvasin heti että ovat saippuoita kun olen tuollaisia nähnyt ennenkin,mutta kyllä ne aika houkuttelevan herkullisen näköisiä ovat! Ja ihanalta kuulostaa miehesi munakoisopata!

anna kirjoitti...

Olipa herkullisen näköisiä suklaakakun paloja saippuasta.

Meillä pienenä pestiin suu saippualla kun päästi tuhman sanan suustaan :)

Ruoka maistuu shoppilunkin jälkeen se nimittäin käy työstä:) ainakin meidän naisten suhteen....

Marge kirjoitti...

No, on ollut tohukas päivä!! :) Löytyikö se mekko lopulta?
Ja nuo saippuat, tosiaan luulin ensin, että ovat jotain namiherkkuja...;D Aivan ihania, hyvä lahjaidea!!

sateenkaari kirjoitti...

Yaelian: Mina en ollut aivan juuri tuolla idealla tehtyja saippuoita nahnyt.
Kiitos.munakoisoruoat ovat nam!

Anna: Niin meillakin tehtiin.ei passannut rumia sanoja suustaan paastaa.Olisikohan ollut apua noista suklaakakkusaippuoista.Hih!
Shoppailu on valilla kylla hikista puuhaa,ainakin taalla helteessa.Onneksi melkein kaikissa liikkeissa on ilmastointi.

Marge:todella hyva lahjaidea.Hiukkasen kauempaa katsottuna minakin luulin tuota pikkupuotia namiliikkeeksi.

Susadim kirjoitti...

Ajattelin siinä olevan jotain lokumi kääretorttua :) ja samalla ihmettelin miten kukaan voisi syödä kokonaista siivua...Ihanan näköisiä saippuoita, oliko tuoksut kakkujen mukaisia?

Heli kirjoitti...

Onpa mahtava idea nuo saippuat :) Kylla vesi herahti kielella heti ne nahdessani :) Naita kylla pitaa vieda lahjaksi pienella varauksella ettei ne saavukin teekupin vierella tarjottuna :D Ihana paiva on sinulla ollut. Tuo munakoisopatakin naytti herkulliselta :)

sateenkaari kirjoitti...

Marge: unohdin sanoa,ettei tuolta ostoskierrokselta mitaan mekkoa löytynyt.Mekkoja oli pilvin pimein,mutta vain "pikadietilla"olisivat ehka olleet minulle sopivia.

Susadim:En "tuoksutellut" kaikkia saippuoita.Enka tuota suklaakakkua,mutta aivan ihanan tuoksuisia olivat.

Heli:Olisipa yllatys jollekkin,jos vaikka tuo suklaakakkupala paatyisi kahvitteluhetken maistijaisiin.Silla muuten voisi jossain hauskassa tilaisuudessa pilailla.
Meilla on kyseisen ystavattareni(suomalainen) aina erittain antoisat tapaamiset.Tunnettu ollaan vuodesta 1997.
Ne ruoat,mitka mieheni valmistaa,niin ovat todella hyvia.Ja maukkaampia,mita minun tekemani.