sunnuntai 12. heinäkuuta 2009

TOUHUKAS KESKİVİİKKO osA 2



Palataampa viime keskiviikkoon.Laitan pienissa patkissa sen takia,ettei tulisi liian pitkaa luettavaa.
Pazaarireissuni jalkeen laksimme siis ystavani kanssa ostoskeskus DEEPOON. Tama sijaitsee lahella Antalyan lentokenttaa.Menin ystavani luokse dolmuksella,ja jatkoimme siita matkaa hanen autollaan.Kun saavuimme kyseisen ostoskeskuksen parkkihalliin,niin nakyma oli sellainen,etta olisimme voineet olla vaikkapa Suomessa jonkun CİTY-MARKETİN parkkihallissa.



Nousimme portaat ylös,ja edessamme avautui kuitenkin turkkilaisen ostoskeskuksen nakymat.




Tassa ostoskeskuksessa kaikki liikkeet sijaitsevat samassa kerroksessa.Toisessa kerroksessa ovat elokuvateatterit.
Liikkeita on paljon,ja niista suurin osa vaatetusliikkeita.Tietenkin etsimme minulle mekkoa,mika on tuottanut suurta paanvaivaa löytymisellaan.Ja tama paanvaiva vaan jatkuu.Mekkoa ei taaltakaan löytynyt.Ehkapa olisi laihdutuskuuri paikallaan.İhmettelen suuresti,mista turkkilaiset kookkaammat naiset ostavat vaatteensa.





Vaikka ei mekkoa löytynytkaan,niin meilla oli oikein rattoisa iltapaiva ystavani kanssa.Valilla istahdimme BURGER KİNG:İİN kahville kera juustokakun,mika tassa paikassa on aivan mahtavan makuista.




Siina kahvilla istuessamme seurasimme lasten,ja vahan isompienkin luistelua. DEEPOSSA on ymparivuotinen pieni keinojainen luistinrata,missa saa myös luistelun opetusta.





Tasta sitten suuntasimme matkamme alas parkkihalliin,ja kotiin.
Mutta eraan liikkeen eteen pysahdyimme ennen parkkihalliin siirtymista,ja tuon liikkeen mahtavista tuotteista muutama kuva seuraavassa postauksessa.
Mukavaa alkavaa viikkoa!

10 kommenttia:

ebrufin kirjoitti...

Hieno paikka!

Meilla on paikkakunnan ainut luistelupaikka yhden hotellin tiloissa- ja niissa tiloissa toimii jopa taitoluisteluseura!!

Sateenkaari kirjoitti...

Ebrufin: taytyy sanoa,etta vaikka Marmaris on turistikaupunki,niin monta asiaa siella teilla on hyvin edistyksellista.Tuskimpa turistit kayvat luistelemassa.Ja,etta löytyy taitoluisteluseura,niin oli minullekkin yllatys.Antalyassa oli aikoinaan,mutta taman hetken tilannetta en tieda.Pitaapa yrittaa ottaa selvaa.Ainakin se entinen luistelupaikka on havinnyt.

Sinikka kirjoitti...

Oho!
Kylläpä tosiaan näyttää toi parkkihalli ihan citymarketin hallilta ;) Mutta siiten noi kaupat taas, noh turkissahan kuitenkin ollaan ;)
Voi miten olisi ihanaa päästä käymään ja koluamaan kauppoja sinne Turkkiin. Minä varmasti löytäisin sieltä paljon kaikkea ihanaa. Saattaisin näin tanssin harrastajana tehdä jopa ihania löytöjä sieltä ;)
Mutta kaikkea hyvää sinulle ja toivotaan, että vielä se mekko sinullekin löytyy ;)

Susadim kirjoitti...

Kiva tuo luistinrata. Ulkomailla olen törmännyt kivoissa paikoissa oleviin luistinratoihin, niin sisällä kuin ulkona. Helppo laittaa muksut hetkeksi sinne ja mikseipä vaikka itsekin pyörähtää jäällä, kun niin helpoksi ja houkuttelevaksi asia tehdään.

Hallatar kirjoitti...

Hauska idea tuo luistinkenttä.=)

Annu kirjoitti...

Blogisi ekassa kuvassa melkein kuulen Antalyan aallot !Olen itsekin tainnut istua Burger Kingissä tässä Depossa. Suomessa kerroin kuinka Turkissa luistellaan ostarilla.

Sateenkaari kirjoitti...

Latindance:löysin eilen kaksi sellaista "hatavarjelumekkoa" ihan tasta meidan nurkalta.Perusmallisia trikoomekkoja.Jatkan etsimista,ja haluan ainakin yhden ei-perusmallisen mekon.
Kylla taalta asuja tanssin harrastajille löytyy pilvin pimein.Ei muuta kuin matkasuunnitelmia tekemaan.
Huomasin,etta olet siirtanyt tarinasi maikkarilta tanne bloggariin,kiva.On lahempana lukea.

Susadim:varmaan moni vanhempi kayttaa tuotakin luistinrataa "lapsenvahtina".Onhan siina aina valvojat paikalla.

Una Reinman:Eikös olekkin,vaikka pikkuinen onkin.Kiva,kun kavit piipahtamassa ja lukemassa.

Annu:Eilen illalla kuunneltiin noita Antalyan (Akdeniz) meren aaltoja uudella Laran rannalla.Oltiin "pikku" piknikilla suskulaisten kanssa,ja ottelin tietty taas kuvia.
Olisit tehnyt aloitteen luistinradan tekemisesta Cittariin.
Deepo on ihan kiva ostospaikka,ja paljon halvemmat liikkeet,kuin Migroksessa.

ekku kirjoitti...

Tääl on Ideaparkissa luistelurata,mut en tiiä onko se aina..KIva jos laitat niitä munakoisoreseptejä,kun googlellakaan ei kauhesti löydy just noita salaatteja meinaan.Mut kokeilen kyllä laitat vaikka mitä :)

Anni kirjoitti...

Upean näköinen ostokeskus ja parkkihalli. Oliko vaateliikkeissä minkälainen hintataso? Monesti noissa hienoissa ostokeskuksissa on pieniä ja kalliita merkkiliikkeitä.
Odotan jo innokkaana kuvia niistä mahtavista tuotteista seuraavassa postauksessasi!

Sateenkaari kirjoitti...

Ekku: Noita salaatteja voit kylla ruoanlaiton taitaja kokeilla oman makusi mukaan.Munakoisoon voisi minun mielestani laittaa vaikkapa keitettya porkkanaa mukaan.
Laitan ohjeita piakkoin.

Susanne:Tassa ostoskeskuksessa on hintataso alhaisempi,mita esim Migroksen ostoskeskuksen liikkeissa.Voisi sanoa,etta aika suurikin on ero.Ja kaikki kuitenkin on merkkivaatetta.