tiistai 19. lokakuuta 2010

SHOPPAİLUA JA PAİVAKAHVEJA

Viime perjantaina kavin taas rakkaan ystavani luona parantamassa maailmaa ja paivakaffeella.
Kavimme hanen kanssaan myös yhdessa ostoskeskuksessa katselemassa,joko talvivaatteet olisivat tulleet myyntiin.Aikalailla myyvat nyt viime vuoden jaannöksia,mutta jotain jo löytyi uuttakin.Mina etsin takkia,mutta enpa sita viela löytanyt.


Viime vuoden muotia saisi nyt halvalla,jos sopivaa löytyy.Mietin sita,etta minka paksuista takkia ostaisin.Taalla ei ole kayttöa paksulla toppatakilla,mutta joulukuussa Suomessa voi tulla vilu ohuemmalla.Taikka tarkenisikö ohuemmalla,jos laittaa paksun villapuseron alle.
Toinen vaihtoehto on jattaa takin osto Suomeen ja kirpparille.Ehkapa ongelma ratkeaa itsekseen,kunhan nyt kiertelee kauppoja.

13 kommenttia:

Vihreatniityt kirjoitti...

Meillä on ratkaistu nämä Suomen "talvivaateongelmat" siten, että mummu käy kirpputorilta ostamassa toppahousuja, hanskoja, luistimia jne. Takit tuomme täältä. Kenkien kanssa on ongelma, sillä kentällä pitää olla jo kunnon talvikengät, eikä mitkään lenkkarit. Harmittaa ostaa täältä talvikengät, joita pidetään vain pari viikkoa. Seuraavan kerran ne taas ovat liian pienet.
Tänä vuonna olemme joulun täällä. Saattaa olla, että helmikuussa menen poikien kanssa Suomeen.

Sateenkaari kirjoitti...

Vihreatniityt:Talvikengat minulla on ja villamyssy,seka hanskat,mutta takkia ja jotkut paksummat pitkikset pitaa hankkia.
Lapislla se onkin ongelma,kun kaikkiş jaa pian pieneksi.Onneksi on kirppareita.Olispas taallakin.

kuwaitin kaunotar kirjoitti...

Itse ainakin olen tarjennut hiukan ohuemmallakin, kun vaan laittaa alle sitten jotain paksumpaa.

Mua niin jaksaa naurattaa taalla myytavat UNTUVAtoppatakit ja teko- ja aidot turkikset. Eiko ihminen voi kuolla lampohalvaukseen?!

Isannalle sanoin, etta tana vuonna ostan itselleni, taalla usein nahtavia, plyysisen/samettisen (en ole ihan varma tuosta materiaalista) veryttelyasun. Siina sitten taytyy paikallisittain olla kunnon blingblingit selassa! Pitaakin sitten postata siita, kunhan saan hankittua sellaisen...

Nuheila kirjoitti...

Kivan näköinen ostari.Onneksi ei tarvitse mennä talvella Suomeen;)Itselläni on vanhat takit äidin kellarissa.Täällä kyllä näkee talvella ihmisten kulkevan aika paksuissa takeissa.Kun sisällä on kylmä niin on vilu koko talven vaikka ulkona olisi lämmintä:(((


Nuheila

mizyéna kirjoitti...

Kyllä meillä Afrikassa tarvitsee toppatakkia joulu-helmikuussa, hrrrrrr. Itseasiassa paikalliset ovat jo siirtyneet toppatakkeihin kun laski +20 asteeseen..

Kuwaitin kanotar, tiedän tasan mistä oloasusta puhut ja tietty blonblingillä :D

Me ei olla koskaan käyty talvella suomessa. Liian vaikeaa vaatetuksen takia lasten kanssa. Pitäisi olla niin paljon sellaista mitä ei täältä saa tai tarvitse ja ovat suomessa niin kalliitakin parin viikon lomaa ajatellen. Ja sit kun pitäisi hiihtää, luistella, pulkkailla, lasketella, kelkkailla ja kaikille varusteet niihinkin..huh.

anumorchy kirjoitti...

Ostin kesalla Uffilta 5 eurolla kivan takin. Ehka kantsii jatta sinne ostot.

Sateenkaari kirjoitti...

Kuwaitin kaunotar:Suomessa asuessamme kaytin kylla toppatakkia,mutta sen alla en koskaan ole tarvinnut ,kuin ohuen puseron.Jospa sita nyt tarkenee sitten ohuemmalla takilla,ja paksumpi pusero alle.
Tosiaan,laitappa naytille,kun sen asun ostat.

Nuheila:Kylla taallakin toppatakit on ihmisilla talvella.Myös miehellani.Mina en tarvitse.Mina taas olen sita mielta,etta kun sisalla ei ole niin kuuma,niin ei ulkonakaan palele.En ainakaan mina.Joskus harvoin,kun minua alkaa paleltamaan,niin siita ei meinaa tulla loppua ollenkaan.

Mizyena:Sama taalla.Paikallisilla monilla on jo paksut vaatteet.
Lasten kanssa se on paljon vaikeampaa ja kalliimpaa todella lahtea Suomeen talvella.Lapsilla pitaa olla kaikkea sita,mita on toisillakin.Aikuinen parjaa vahemmalla.

Heljä kirjoitti...

Kyllä hyvä kahviseura aina piristää ja maailmaa parantaa. Itse olen pärjännyt Suomessa kevyemmällä takilla ja kerrospukeutumisella sen alle, jopa ihan paukkupakkasissa. Vanhempien vintillä on varmuudeksi kuitenkin toppavaatteet. Miriam on siinä onnellisessa asemassa, että serkuilta ja pikkuserkuilta löytyy pieneksi jääneitä toppavaatteita ja kenkiä (tai ainakin lainaksi) mitä täällä ei tarvitse.

Natjale kirjoitti...

Mulla ja takkiongelma, kun ei ole muutamiin vuosiin tarvinnut kunnon talvitakkia. Nyt en löydä mieleistä millään.
Taidan ostaa vaan goretx-asun koirien ulkoiluttamista varten. Jätän vaan hienot menot sitten väliin :D

Sateenkaari kirjoitti...

Helja:Mina kanssa luulen,etta selvian paleltumatta kerrospukeutumisella.En ole herkka palelemaan.Ja muutenkin on talvitakin osto edessa tannekkin,niin katselen "kevyt"sellaista.

Natjale:Silloin,kun jotain etsii,niin ei takuulla löyda.Ainakin nain on minun kohdallani useimmin.

Sateenkaari kirjoitti...

Anumorchy:Uffilta kylla minakin ajattelin etsivani,mutta on kiirus aikataulu Hesassa,niin en tieda,kerkiaakö.

Susanne kirjoitti...

Kiva on ystävän kanssa parantaa maailmaa päiväkaffeilla!:)

Viihtyisän näköinen ostokeskus! Kivat nuo viheristutukset ja vesisuihkut! Ja hyvä valikoima näyttää olen kauppojakin.

Sateenkaari kirjoitti...

Susanne:Maailmanparantaminen nimenomaan ,ystavan ja ehdottomasti sen kahvikupposen aarella on loistava asia.
Tuhon ostoskeskukseen minun ei muulloin tule lahdettya,kuin juuri taman ystavani kanssa.hanella on auto,jolla sinne nopsaan paasemme.On sen verran kaukana keskustasta.
Tanaan kavin toisessa suuressa ostoskeskuksessa,(Jossa kayn useimmin),toisen ystavani kanssa.
Eika vielakaan takkia löytynyt.