torstai 28. lokakuuta 2010

MİGROKSESSA osa3

Tama suuri kukkapylvas löytyy Migroksen apteekista.


Paljon,paljon erilaisia pienempia ja suurempia liikkeita.


Jos kahvihammasta alkaa kolottamaan,niin sopiva paikka senkin hoitoon löytyy.
Meilla ei kahvihammasta kolottanut,mutta

nalka tuli,ja se korjaantui ylimmassa kerroksessa olevassa ravintoloitten kompleksissa.Jokaiseen makuun taalta löytyy syötavaa ja herkkuja.
Kuvauskohteita olisi riittanyt viela vaikka kuinka,mutta joskus toiste sitten lisaa.

6 kommenttia:

mummeli kirjoitti...

Kyllä on hienoja paikkoja, mutta, mutta, nuo muovituolit kyllä vähän rikkoo tunnelmaa. voi, kun olsi kauniit korituolit niiden tilalla.

pikkujutut kirjoitti...

No mutta just nyt maistuisi starbucksin coffee mocha..minulla on selkeästi nyt menossa vaihe missä en tiedä missä olisi parasta olla.Maailma näyttää nyt kiehtovalta paikalta, Suomessa ei ole sitten ei mitään vaikka täällä on niin paljon kaikkea :)

Minttuli kirjoitti...

Kaikkea löytyy tuolta tavarataivaasta. Erityisesti katselin noita lasten osastoja. Ovathan ne viime vuosien aikaan tulleetkin tutuiksi milloin missäkin. Ei malta mummi olla ostamatta tuliaisia..
Hyvää itsenäisyyspäivää sinne ja mukavaa viikonloppua.

Sateenkaari kirjoitti...

Mummeli:Totta puhut.Nuo muovituolit eivat sovi Migroksen yleisilmeeseen.Alkujaan ne olivat erilaiset,ja kivemman naköiset,mutta huonot istua.

Pikkujutut:Minulle ei onneksi ole tullut tuota vaihetta,ja toivottavasti ei tulekkaan.Joskus on hetkittain pikkuajatuksia,mutta ne menevat ohi.Miehella on paalla koko ajan.
Kylla Suomessa kaikkea on,ja se riippuu paljolti minkalaisista jutuista tykkaa.Mutta onhan se selva,etta erilaisuus on olemassa aina eri maissa.

Minttuli:Kiitos,ystavani.Tulee valinnavaikeus,kun tarjontaa on paljon.

Vihreatniityt kirjoitti...

Tuollahan menee koko päivä. Pitää ottaa kassikaupalla liiroja mukaan.

Sateenkaari kirjoitti...

Vihreatniityt:Mina saan helpostikkin kulumaan tunteja naissa ostoskeskuksissa,mutta niita liiroja en kylla pista menemaan.HEH.
No,ehkapa silloin tallöin kuitenkin ainakin vahasen.