perjantai 22. lokakuuta 2010

JOSPA

Sitten siirryttaisiin eteisen puolelle
Tama on pikkueteinen,kun tullaan tuosta ulko-ovesta sisalle,niin on ihan hyva sellaisenaan.Aika kapea tila jaa kylla oven avauduttua sisalleppain,mika on taalla yleista.Kuva olohuoneeseen pain.

Tama kuva olohuoneesta kasin pitkaan kaytavaan,mika onkin se ongelma.

Kaytava makuuhuoneen ovelta olohuoneeseen pain.

Ja tama kuva olohuoneesta kasin otettu ,ja peralla nakyy makuuhuone.
Kaytava on vain muutaman sentin yli metrin levea.Kaappeja siihen tuskin kannattaa laittaa.Mutta mita se sitten olisi.Tuohon vasemmalle seinalle olen suunnitellut suurta peilia,joka ehkapa toisi avaruuden tunnetta.Vai mitakö se olisi.Onko ehdotuksia?

14 kommenttia:

mizyéna kirjoitti...

Peilit toki avartaa. Mutta lyhentävän vaikutuksen noin pitkään käytävään saa myös esim. kahdella erillisellä lyhyemmällä matolla ja niiden välikohtaan seinustalle esim. jokin kapea sivupöytä minkä yläpuolelle se peili tms. Vaikka tuo teidän kukkaketo matto on kyllä niin soman näköinen. Ihan kun niityllä kävelisi :)

anumorchy kirjoitti...

Meillakin ovet avautuu sisaan. Siita voisi tehda tutkielman missa mitenkin.
Tuo nayttaa niin kapealta etta ehka peilikaan ei auttaisi. Meilla oli vanhassa asunnossa sellainen eteisen tapainen mutta se oli nelikulmainen, eika tuollainen kaytava, siella kaapin peiliovet avarsi kovasti.
Mizyenan vinkit kuulostavat hyvilta.

Sirokko kirjoitti...

Meilläkin on tuollainen 6 metrinen eteiskäytävä ja 120 kapee, useimpien ovien katkoma. Mikä arkkitehtooninen kauheus, ei sinne oikein mitään mahdu muuta kuin mitä seinille voi ripustaa.

Laura kirjoitti...

Minä haluaisin kunnon eteisen niin että ei heti tulisi sisään asuntoon, mutta sellaiset eteiset ei valitettavasti näytä olevan hirveän tavallisia Turkissa, vaikka ne ovat paljon käytännöllisemmät. :(

Toi kukkamatto on todella söpö ja tuo lisäväriä käytävään, seinien väri tuo myös valoisuutta! Minun mielestäni iso peili sopisi hyvin koristamaan seinää!

Maija kirjoitti...

Kyllä minäkin laittaisin peilin ja kenties jonkin ihanan taulun/julisteen.Seinän väri näyttää hyvältä.
Myös vessastasi tykkään,kun vihreä on mun väri.
Mukavaa viikonloppua ystäväin!

Minttuli kirjoitti...

Peiliä minäkin, kapea eteinen harmittaa täälläkin., tosin ei kovin pitkä ole.
Komea ilotulitus tuo bannerikuva!
Kaunista viikonloppua!

Natjale kirjoitti...

Minä olen ja kanssa oppinut, ettei pitkää mattoa pitkälle käytävälle, eikä mitään pientä ja kapeata. Samoin seinille ei pitäisi laittaa mitään pikkusievää.

Itelläni on joskus niin, että tiedän jonkin mättävän, mutta en osaa muuttaa sitä tai en tiedä mikä on pielessä tai miten korjaisi asian. Silloin on parasta vaan ajatella, että kotini on hyvä näin :-)

Mukavaa, kun tuot kuvia kotoasi. On aina kiva kurkkia muiden koteihin, utelus kun olen :D

Yaelian kirjoitti...

Hyvältä näyttää teillä! Minullakin on heti sisään tullessa pitkä käytävä,muttei ihan noin pitkä kuin teillä,Ja kapea,ettei mitään kaappitilaa voi siihen laittaa. Kiva on katsella kotiisi:-)

Sateenkaari kirjoitti...

Mizyena:Totta,etta pitkassa kaytavassa ei pitaisi olla yhta pitkaa mattoa.Nyt,kun nain on,niin tuo pituus todellakin pitaisi katkaista jotenkin.Olen miettinyt sellaistakin vaihtoehtoa,etta kaksi lyhytta ja kapeaa matalaa rahia,joitten paalle silkkikukkajutut ja jotain muuta,seka peili ylapuolelle.
İtsekkin tykkaan tuosta kukkamatosta,kun kaytava on aika pimea.

Anumorchy:jos ovi avautuisi rappukaytavaan,niin olisi paljon kaytannöllisempaa.Aloin miettimaan,niin en ainakaan muista nahneeni taalla ulospain avautuvaa ovea.

Sirokko: Tallainen kaytava on taallakin vanhassa arkkitehtuurissa enemman saantö,kuin poikkeus.

Laura:Nykyaan taalla tehdaan hyvin paljon myös pienempia asuntoja,joissa ei eteista ole ollenkaan.Ja on tupakeittiö.Taalla sanotaan "Amerikankeittiö".
Onneksi meilla on tuo tuloeteinen erikseen.
Noissa kuvissa valo hiukan muuttaa seinien varia.Se on ihan kivan vaaleanpunainen.Vain olohuoneessa on vaalea kellertava.Kaikissa muissa huoneissa,seka keittiössa on se vaaleanpunbainen.Oli uusi maali,kun muutettiin,niin ei alettu heti maalaamaan.Ja hyva se on vielakin.

Maija:Mina tykkaan peileista,joten katsotaan,mita kehittelen.

Minttuli:Tuollainen kapea tila on ihan turhaa tilaa.Talossamme on joıka kerroksessa kaksi asuntoa .Molemmat lapi talon.Eli asunnot ovat pitkulaisia,joissa tuo pitka kaytava,ja sen varrella kaksi makuuhuonetta.Kaytavan paassa yksi makuuhuone.Tuloeteisesta on kaynti olohuoneeseen ja keittiöön.

Natjale:Pitaa laittaa uudelleen viela kuvat keittiösta ,seka olhuoneesta.Uudet lukijat eivat ole ehka niita nahneet.
Minakin kurkistelen mielellani muitten koteihin.
Ja on kiva,kun kodissamme vierailevat myös virtuaaliystavani.Kiitos kaynnista.

Yaelian:Kun asuu vuokralla,niin paljon ei voi vaikuttaa tiloihin.Taikka taalla kylla saa tehda remonttia oman mielensa mukaan,mutta ei kannata laittaa rahaa toisen asuntoon kovinkaan paljoa.

Susanne kirjoitti...

Kivalta ja viihtyisältä näyttää kotinne! Tuntuu niinkuin pääsisi kylään luoksesi näiden postausten kautta:)
Edellisestä postauksesta jäin miettimään että onpa aika mennyt nopeasti. Tuntuu että juurihan muutitte Antalyaan ja siitä onkin kohta jo kaksi vuotta.

Mukavaa viikonloppua ystäväin!

Sateenkaari kirjoitti...

Susanne:Tervetuloa joskus ihan oikeestikkin.
todella on aika rientanyt nopsaan.Vuoden alusta tulee kaksi vuotta,kun on taalla asuttu.

seijastiina kirjoitti...

Upea koti teillä, ihanat värit, juuri minun makuun ♥
Sateenkaarella on kaunista täällä, viihdyin!

Sateenkaari kirjoitti...

Seijastiina:Tervetuloa kurkkimaan.on ihana saada uusia ystavia.Ja kiitos,kun pidat nakemastasi.

Varjo kirjoitti...

Ihana, siis todella! Ja rakastan noita värejä. Olenkohan tässä suhteessa poikkeuksellinen, kun minusta tuo pitkä käytävä on ihana - mielestäni sen pituutta ei tule katkaista matoin!

Seinälle voisin kuvitella jonkun koristepeilin tai sitten esim. kauniit kynttilälampetit. Mutta minusta tuo ihana noinkin!