perjantai 8. toukokuuta 2009

TUNNUSTUS


Sain taman ihanan tunnustuksen jokin aika sitten ZİRİLİİNİLTA uuden tittelin kera "blogosfaarin aitihahmo". Olen tasta aivan otettu. Kiitos Ziri.
Tuossa aikaisemmin jo mainitsin,etta olen tehnyt periaatepaatöksen tallaisten edelleenlahettamisessa.Blogiystavan valinta on tosi vaikeaa,koska kaikki ovat omalla tavallaan ja omalla blogillaan sydammessani. Joten haluankin tamankin tunnustuksen antaa kaikille lukijoilleni,ja lukemilleni blogeille!İhanaa,etta olette olemassa!

6 kommenttia:

Susadim kirjoitti...

Samoin minulle on vaikeaa jakaa näitä eteenpäin, koska en halua arvottaa ketään.

Hauska bannerikuva sulla!

ebrufin kirjoitti...

Piipahdus:)

Mina otan ilolla vastaan tunnustuksia, ja periaatepaatökseni on olla jakamatta niita eteenpain;)Kaikki lukemani blogit ovat niiden arvoisia, ja olisi tosi vaikeata valita sielta joku erikseen:)

Sateenkaari kirjoitti...

Susadim: Kiitos.Tarkoitit varmaan tuota "kauppamiesta".Han on meidan tuttu ,joka on elakkeella,mutta ei halua istuskella,vaan tekee pienta bisnesta tuolla hauskalla tavalla.Ainakin hanet huomataan kadun vilinassa,ja moni turisti pysahtyy kohdalle.Ehkapa jotain ostaakin.Han on aivan ihana,kun osutaan vastakkain kadulla.Joka kerran han vie kammenen sydammelleen,ja kumartaa pikkasen,sanoen,miten paljon han minusta pitaa.Tallainen on taalla tapana monella,varsinkin vanhemmilla ihmisilla.Joten "vanhat tavat kunniaan".

Ebrufin: On todellakin vaikea valita blogilaisista kohteet muutamalle,koska minakin asetan jokaisen blogin samanarvoisen asemaan. Vaikka blogit ovat erilaisia,niin en nosta sielta ketaan ylitse muiden.Todellakin tallaisen tunnustuksen saatuaan,on onnellinen ja iloinen.

Sateenkaari kirjoitti...

Susadim: kerkesin juuri vastaamaan sinulle tuosta bannerikuvasta,kun sen vaihdoin aitienpaiva aiheeseen.vaihdan takaisin aitienpaivan jalkeen.alkoi naurattamaan,jos joku lukee vastaustani sinulle,ja katsoo tuota kuvaa,mika siina nyt on!!hih

Annu kirjoitti...

Kiitos meidän kaikkien muistamisesta. On hienoa, että me blogien kirjoittajat uskalletaan olla erilaisia, ja tuohon suuntaan tarvitsemme kannustusta.
t Annu

Sateenkaari kirjoitti...

Annu:Ole hyva,ja sinulle kiitos kauniista sanoistasi.Olisi vallan tylsaa,jos kaikki blogit olisivat samalla kaavalla kirjoitettuja.Juuri erilaisuuden takia mielestani ei voi nostaa tai laskea kenenkaan blogia toisen ylapuolelle taikka alapuolelle.Totta on toki,etta joku blogi kiinnostaa enemman,mita toinen,mutta tamahan on luonnollista,ja johtuu lukijasta,ei kirjoittajasta.