maanantai 11. toukokuuta 2009

UUDET OLKKARİN VERHOTUudet verhoni ovat ohutta tyllia kukkakuvioin. Kukat ovat kirsikanvariset.Varret hopean-ja lehdet kullanvariset.

Jokin aika sitten lupailin tuolla maikkarin blogissani,etta laitan kuvia uusista olkkarin verhoista. Paatin laittaa ne nyt tanne.Kyllapa kesti naitten verhojen ostaminen.Kiersin samojakin liikkeita moneen kertaan etsimassa. Monta kertaa kavelin TAC:in ohi.Tama on hiukkasen kalliimpi liike,mutta laatu on hyvaa.Yhtena paivana paatin kuitenkin kayda siellakin katsomassa.Ja miten ollakkaan,sieltahan verhot löytyivat.Ja jopa viela halvalla.Sain tingittyakin hinnasta pois 20 liiraa( 10 euroa).Ostin sentaan 6 verhoa 3m X 2.20m.Hinnaksi muodostui lopulta yhteensa 100 liiraa( 50 euroa).
Seuraavaksi pitaa alkaa etsimaan verhoja makkariin.Varina on mielessa harmaa,vaaleanpunainen yhdistelma.Mutta taitaa olla todella vaikeat varit löytaa .Kun makkarin seinat ovat vaaleanpunaiset ja kalusto harmaa,niin naitten varien yhdistelma olisi verhoina varmaan kaunis.
Kivaa alkanutta viikkoa kaikille!
10 kommenttia:

Yaelian kirjoitti...

Kauniit uudet verhot oletkin laittanut!

Misu kirjoitti...

Piipahdinhan sitten täälläkin katsomassa..kauniit verhot :)
makkariinhan voi yhdistellä kahta eriväristä verhoa jos ei samassa verhossa ole juuri noita värejä.

marke kirjoitti...

Kauniit verhot ...

sho(e)paholic kirjoitti...

Onpa kivat verhot :)

ziriliini kirjoitti...

Todella kauniit verhot olet löytänyt!

Minä ja olen tarkka siitä millaiset verhot pitää olla. Niiden pitää sopia muun sisutuksen kanssa, mutta sen takia haluankin yleensä "neutraaleja" huonekaluja, että niihin voi yhdistellä sitten mitä tahansa.

Tykästyin täällä The Manin luona etenkin siihen, että keittiössä on neutraalihko väritys... eli harmaata ja valkoista. Ja nyt sittne verhoista löytyy turkoosia, maitokahvin sävyä ja vihreää. Itseltä löytyi pari kaitaliinaa, jotka olen ostanut joskus aikanaan Indiskasta ja siitä löytyy mukavan mausteisia sävyjä, mutta juuri oikeaa vihreää ja turkoosia. :) Vielä kun löytäisin keittiöön mukavan ja helppohoitoisen ruskeasävyisen maton, niin se olisi täydellinen! :D

Olohuoneen puolelle laitoin mustavalkoiset verhot, joissa on puukuvio (ne mitkä tein Turkuun makkariin). Eli mustalla pohjalla valkoiset puut... mitä muuta sitten olkkariin on tulossa niin se on vielä mietintämyssyssä. :)

sateenkaari kirjoitti...

Yaelia: kiitos paljon

Misu: Olipa kiva,kun tulit kaymaa.Kiitos.Niin voikin tietty.Etsin nyt ensin jotain kaunista kukkakuvioista,johon voi laittaa talvella yksivarisen kapan.Taikka sitten kylla toisinpainkin tietty kay.

Marke: Kiitos sinullekkin!

Sho(e)paholic: eikös olekkin,kiitti!

ziriliini:Kiitos!Sisustaminen on mukavaa,mutta valilla kylla tosi hankalaa,kun ei löyda mieleistansa.Meilta viela puuttuu paljon kaikenlaista.Olen odotellut lottovoittoa,etta sais kerralla kaiken,mutta sen puutteessa pitaa nyt tyytya ostamaan pikkuhiljaa,hih,hih!
Teilla on varmaan kaunis keittiö siella The Manin luona.
Muistan hvin,kun laitoit Turussa ne mustat verhot.Mustaan kavis ainakin punainen hyvin.Ja monet muut varit kyllakin.

Jossu kirjoitti...

Kauniit verhot, hempeät ja kesäiset!

sateenkaari kirjoitti...

Jossu: Kiitos! taalla paistaa aurinko niin kuumasti,etta verhot kesalla pitaa olla mahdollisismman vaaleat.Meillakin kylla on noitten verhojen lisaksi ns.aurinkoverhot,jotka ovat valkoiset.

ii kirjoitti...

Todella kauniit verhot löysit. Kelpais meidänkin olkkariin.

sateenkaari kirjoitti...

ii: kiitos.Kylla noita kauan etsinkin.