perjantai 29. toukokuuta 2009

PYYNTÖ


Rakkaat blogiystavani! Minulla olisi pieni pyyntö. Olette varmaan lukeneet mielipiteeni tasta asiasta.Blogeissa on lisaantynyt kovasti erilaisten palkintojen ja diblomien antaminen. Onhan naita ihana saada toki,mutta itse en pysty saamaani jatkamaan kenellekkaan. Henkilökohtaisesti en asteta kenenkaan blogia paremmaksi,enka huonommaksi. Minulla ei ole lukemissani blogeissa myöskaan suosikkia,eika ei suosikkia. Mielestani kysymys on siita,etta joistain aiheista pitaa enemman,kuin toisista.Myös samalla kirjoittajalla on joku paiva kiinnostavampi kirjoitus,kuin toisena paivana.Meilla jokaisella on erilaiset kiinnostuksen kohteet.
Taten minusta tuntuu hiukkasen epamiellyttavalta olla suosiossa jonkun toisen ylapuolella.En myöskaan kilpaile lukijoista.Me kaikkihan tanne kirjoitamme sen takia,etta joku naita lukee.Ja toki kommentteja odottelemme kovasti,ja mielipiteita. Mutta jos blogikirjoittelu menee liiaksi kilpailemiseksi mainitsemistani asioista,niin blogin tarkoitus menettaa merkityksensa.

Pyyntöni onkin,etta rakkaat blogiystavani, ette antaisi minulle naita suosionosoituksia talla tavoin.Mielenkiintoa blogiani kohtaan osoittaa jo se,etta lukee sita.Mielenkiintoa osoittaa myös,etta laittaa kommentin.Silla ei ole valia,onko kommentti myönteinen vaiko kielteinen lukemaansa kohtaan.Kaikki palaute on tervetullutta.

KİİTOS JO ETUKATEEN!

TE KAİKKİ OLETTE MİNULLE TARKEİTA.

10 kommenttia:

Yaelian kirjoitti...

Selvä! Onhan niitä blogipalkintoja kiva saada, sehän osoittaa että joku pitää blogista, mutta se jakaminen on aina hankalaa,kun ei voi kaikille sitä antaa eteenpäin.Sinulla on kiva blogi ja ihanat kommentit,kiitos siitä!

Natjale kirjoitti...

Itse koin ensin samaa ahdistusta, mutta päätin jo ensimmäistä eteenpäin laittaessani, etten lajittele blogeja. Jos joku kokee niin, olen pahoillani.

En myöskään mieti, miksi EI joku anna minulle pystiä :D, enkä tunne olevani kenenkään yläpuolella, jos pystin saan. Minusta pystit eivät ole vakava asia.

Samalla tavalla voi sanoa julkisesti, että tykkään lukea jotain blogia. Tai että olipa tänään hyvä kirjoitus. Ilman pystiä, mutta periaate on sama. Siinä annetaan tunnustus kirjoittajalle.

Itse en edes odota palautetta, toki sellaista saa antaa ja keskustelut eri aiheista ovat mukavia. Kirjoitan kuitenkin edelleenkin "päiväkirjaa". Sellainen on aina kaiken arvostelun yläpuolella, koska se on minun ajatuksiani ja minun elämääni. Tein kyllä tässä kovan työn, että näin tänään ajattelen.

Minä en pysteistä välitä (myöskään), mutta ne pystit saavat ihmiset sanomaan kauniita asioita toisilleen. Sehän on vain hyvä asia :-). Toivottavasti kukaan ei tee niistä kilpailua tai asetta ketään toista kohtaan. Blogimaailma ei aina ole kaunis.

Itse yritän aina antaa pystit ja tunnustukset juuri sen päivän fiiliksen mukaan TAI sitten katselen, ketkä eivät ole vielä saaneet pystiä, mutta kyllä ansaitsevat sellaisen. Blogit, joita luen mielelläni niiden TUNNELMAN vuoksi.
Itseäni kiinnostaa kaikkein eniten tavallinen arki ja elämä, tavalliset mielipiteet. Ihmiset voivat olla hyvinkin erilaisia, mutta niin mahtavia tyyppejä omina itsenään.

Sinun blogisi ovat myös ihanaa luettavaa, koska olemme molemmat "suomalaisia ulkomailla".
Muuten en varmaan olisi koskaan lukenut blogia Turkista :-D.
Ja miten on mieli avartunut matkan varrella ja varmasti joku päivä siellä käynkin :-).
Joten, olet pystisi ansainnut jo tekemäsi kulttuurityön puolesta!

Helmen aikana näin monet asiat nurjaltakin puolelta ja yksi asia mikä tökkäsi (ja tökkäsi myös bloggerissa siis), ajoikin minut pois (plus henkilökohtaiset asiat).
Siksi pyörin aika pienissä piireissä nykyisin, ja jäisin kokonaankin pois, mutta veri vetää kirjoittamaan ;-).

Helmi oli ihana paikka kirjoittaa, Merja on todella mahtava tyyppi, kysymys on siis ihan muusta, asioista, jotka hätkäyttivät totuudella blogimaailmasta. Tämä miten koet pystit, on yksi blogien hyvää tarkoittavasta nurjasta puolesta.

Tämä on ehkä sekavaa juttua, mutta jos et tunnista minua, voin kertoa olevani niham, ymmärrät ehkä jotkut kommentit siten paremmin :D.

sateenkaari kirjoitti...

Yaelian: Kiitos,ystava, kauniista ja kannustavista sanoistasi.

Natjale:Lammin kiitos pitkasta kommentistasi.Minulla on ollut koko ajan sisimmassani "melkein" varmuus,kuka on Natjale. Kun viimeksi kerroit lopettavasi,niin,jotenkin silloin minulle tuli unohdus,ja jait lukemieni blogien ulkopuolelle.Jain todellakin kaipaamaan blogejasi.Olen aarettöman iloinen tasta kommentistasi,ja palaan pikimmiten kaymaan vierailuilla.
Mina myös pidan erityisesti elamankerrallisista,ja todellista elamaa koskettavista blogeista.Mutta kayn kylla kurkkimassa myös paljon erilaisia muita blogeja.
Myös se,mika yhdistaa monia blogeja,on juuri tuo sanomasi asia,etta olemme "suomalaisia ulkomailla". Tasta syntyy monia yhdistavia ajatuksia ja tunteita.
Helmessa on hyva fiilis,ja mukava seka leppoisa kirjoitella,mutta se,mita mina siella kaipaan,niin juuri nama ulkosuomalaiset. Kalastelin heita muista blogeista lukijoikseni.Mutta heille on helpompaa,jos olen "samoissa piireissa".Ja taalla saa blogiin enemman rekvisiittaa,ja paremmin esille.
Kirjoituksesi ei ollut ollenkaan sekavaa.Ymmarsin helposti.
Kavasin jo kurkkimassa bogissasi,ja kayn uudelleen lukemassa ajan kanssa.
Aurinkoista viikonloppua sinulle,ja perheellesi.

Marika kirjoitti...

i>"Mielenkiintoa blogiani kohtaan osoittaa jo se,etta lukee sita.Mielenkiintoa osoittaa myös,etta laittaa kommentin.Silla ei ole valia,onko kommentti myönteinen vaiko kielteinen lukemaansa kohtaan.Kaikki palaute on tervetullutta."<

Tuon yllä olevan allekirjoitan itsekin! Se kertoo paljon enemmän henkilöistä jotka lukevat. Oma blogini lähinnä on arjen aherrusta ja välillä toosi tylsääkin.

Susa kirjoitti...

Ma olen sun kanssa samaamielta Sateenkaari. En pysty paattamaan mitka blogit ovat suosikkejani tai "parempia" kuin toiset. Tykkaan kaikista blogista mitka ovat listallani, ja monista muistakin.


"En myöskaan kilpaile lukijoista.Me kaikkihan tanne kirjoitamme sen takia,etta joku naita lukee.Ja toki kommentteja odottelemme kovasti,ja mielipiteita. Mutta jos blogikirjoittelu menee liiaksi kilpailemiseksi mainitsemistani asioista,niin blogin tarkoitus menettaa merkityksensa.",
olen taysin samaa mielta tasta.

Susa kirjoitti...

Mina ja mun kirjoitusvirheet, huoh... ;)

sateenkaari kirjoitti...

Marika: Ei sinun blogisi ole tylsaa lukemista.Myös aivan tavallinen arkinen elamankerronta on lukemisen arvoista.Ja myös sellaisesta lukija ammentaa mielenkiintoa,vaikka kirjoittajasta saattaa tuntua silta,etta kirjoittaa tylsaa juttua.

Susa:Kirj.virheet eivat haittaa.En edes huomannut,ennenkuin itse huomautit.Niita tulee minullekkin koko ajan.jonkun huomaan,ja korjaan,mutta kaikkia en edes heti itse huomaa.
Sen tyyppiset kilpailut,kun sina jarjestit blogissasi,taikka joku muu omassa blogissaan,ja joihin pitaa löytaa vastaus,niin sellaiset ovat jokaisen osanottajan omalla harkinnalla .Mutta kun saa mitallin taikka jonkun muun pystin,mika sitten pitaa lahettaa eteenpain,niin nama halusin karsia omalta kohdaltani pois.Ei minua ollenkaan hairitse katsella niita toisten blogeissa.
Aika vahan muuten lahetan eteenpain saamiani kiertojuttuja sahköpostilla taikka kannykalla.Pari sellaista ystavaa on,joitten kanssa naita vaihdellaan.

Sirokko kirjoitti...

Olet kieltämättä oikeassa noiden pystien kanssa, se on aina vähän kinkkistä puuhaa. Toisaalta se ehkä kuuluu siihen blogistanian toiseen puoleen, eikä kirjaimellisesti tarkoita että blogeja paremmuuskärjestykseen laitettaisiin. Joskus niiden kautta löytää uusia kivoja blogeja ja joskus voi itsekin esitellä uusia löytöjään, tosin voihan sen ilmankin tehdä.
Minustakin blogin arvostus näkyy selvimmin lukijoista ja kommenteista eikä siihen sen kummempaa siinä mielessä tarvitsisi.

Susa kirjoitti...

Ei muakaan hairitse palkinnot toisten blogeissa, eika se jos saan niita. Mutta en enaa niita itse eteenpain laita.
Mutta kukin tyylillaan. :)

sateenkaari kirjoitti...

Sirokko:Kiitos mielipiteesta. En minakaan usko,etta monikaan asettaa mielessaan kenenkaan blogia toisten ylapuolelle ainakaan tarkoituksellisesti.Ja toisaalta,jos joku niin tekee,niin sehan on hanen oma asiansa.Minulle itselleni vain on tullut vaikeaksi laittaa naita eteenpain.İtsesta tuntuu,etta joutuu asettamaan blogeja paremmuusjarjestykseen.