lauantai 16. toukokuuta 2009

VİHREİTA OSTOKSİA


Silloin,kun tanne Antalyaan muutimme,niin kerroin,etta kylpparimme on vihrea.Vihreys senkun vain lisaantyy.Kavasin viikolla halpaliikkeessa hakemassa liiran tavaroita (50 centtia).Talla kertaa kylppariin vihreita. Kori on pyykkipojille, saippuakuppi ja saippua-alusta metallijaloin.
Hei!Alkaas nyt,en tee hiekkakakkuja kylpparissa!!Hih,hih. Tuo ei ole lasten hiekkakakkuampari,vaan pikkukippo,jolla saa kylpparia pestessa katevasti heitella vetta sinne,mihin ei suihku ylla.Siina on pikkunen varsi,joka ei nay tuossa kuvassa.On muuten kauhan mallinen,mutta korkeampi.
Nama samat tavarat aion ostaa myös valkoisena,niin voin niita valilla vaihdella.
Kaikille mukavaa huomista sunnuntaita!

10 kommenttia:

ekku kirjoitti...

Turkissa taitaa olla aika paljon värikkäitä ja muovisia tavaroita?Sillon kun viimeks kävin niin en ollu kauheesti kiinnostunu ruuanlaitosta/sisustuksesta niin en kiinnittäny huomiota.Nyt kun oon katellu teidän Turkissa asuvien suomalaisten koteja/ostoksia niin on paljon näkyny kirkkaan värisiä astioita ja muovisia aika paljon.Onko noin?Vai oonko kuvitellu et ne on muovia?Kun täällä taas niitä harvemmin ostetaan.Nehän on tosi käteviä/edullisia yms..

ekku kirjoitti...

Muuten..Saatko muutetua noita asetuksia sillain et voisin kommentoida omalla vuodatuksen nikillä?.Nyt kun kirjauduin bloggeriin jonka oon varta vasten laittanu sen takia,kun monissa blogeissa on aika tiukat rajotukset kommentointiin.

Anonyymi kirjoitti...

Huomasin jotain ihan hassua itsessäni, kun luin tuota pikkukipon tarkoitusta... Minä, joka olen siivousalan ammattilainen olen aina tuskaillut, jos on liian lyhyt letku vaikka kylppärissä - en ole tajunnut, että sitä vettä voi kaataa kipolla, sankolla tai millä tahansa astialla sinne mihin letku ei yllä... Työssä olen tuon kyllä hoksannut, mutta en kotona - voi äly ja väläys! No siivousalallakin olen ollut vasta vajaa seitsemän vuotta ja sitä ennen ihan muunlaisissa tehtävissä.... hih...

Marika kirjoitti...

Kivat ostokset ;)
Hauska tuo vedenheitto-kuppi.
Joko Antalyassa hellettä?
Aamuyöllä ollaan kentällä.

sateenkaari kirjoitti...

Ekku: pitaa katsoa,jos osaan tehda jotain blogin asetuksille.Luulen etta pystyt linkittamaan minun blogini omaasi niin,etta paaset suoraan.Laitoin linkin maikkarin blogiini.Mutta tassa se kaikille,niin voitte kokeilla: www.sateenkaari-merhaba-sateenkaari.blogspot.com
Kylla taalla muoviastioita ja tavaroita myydaan samoin,kuin suomessa.Turkkilaiset suosivat posliinia enemman mm.lautasina ja sen sellaisina.Myös lasi on paljon kaytetty .Enka minakaan ruokailuastiona kayta muovia.Vatkauskulhot jne ovat asia erikseen.Melamiiniastioita on paljon.Tuollaiset tavarat,mita nyt ostin kylppariin,niin ovat muovisina katevia ja halpoja.Jossain vaiheessa kylla ostan koko kylpparisetin,joka on joko posliinia taikka lasia.Sellaiset ovat sitten hinnakkaampia,joten niita ei joka kuuukausi vaihdella.Noita yhden liiran juttuja voi ostella useampia.

sateenkaari kirjoitti...

Ekku: nyt laitoin asetukset niin,etta pitaisi paasta kommentoimaan helposti.Myös anonyymina.

sateenkaari kirjoitti...

Marke: eihan kampaajakaan omaa tukkaansa paljoa laittele.Tuo kippo on kylpparin siiivouksessa todella kateva. silla huuhtelen pöntön ja lavuaarin katevasti.Lattialle pistan vetta amparilla.Nyt vaan sitten teillakin kipot heilumaan.heh!

sateenkaari kirjoitti...

Marika.Tervetuloa Turkkiin.Todella harmi,ettei ole aikaa nahda.Antalyassa on aikalailla helletta.Paivalla auringossa reilu +30. Vuodenaikaan nahden tavallista lampimampaa.

Marjut kirjoitti...

Kivoja kipposia olet hankkinut ja nätin värisiäkin.
Teillä alkaa jo sitten olla aika lämmintä siellä, meille muuten luvattiin myös ensi viikolla joku päivä jopa 27 +. Tosin paljon näin toukokuuksi.

Mukavaa alkavaa viikkoa.

sateenkaari kirjoitti...

Marjut: Kiitos samoin sinulle myös sinne vuorille aurinkoista viikon alkua!Todella lamminta ollut nyt taallakin jo toukokuussa.Jos nain jatkuu,niin kesasta tulee pitka.Pikkuitikoita on jo kovasti kiusana.