lauantai 2. heinäkuuta 2011

MERİPAİVAN İLTAKONSERTİSSA.

Eilen vietimme taalla Antalyassa meripaivaa,jolloin kaupunki jarjestaa aina jotain ohjelmaa satamassa.Monasti on jo paivalla siella jotain..Tana vuonna en ainakaan nahnyt,kuin mainoksen iltakonsertista.
İllalla viela auringon paistessa odottelin ystaviani.Siina istuessani penkilla katselin,miten paaskysen pojat temmelsivat uuden lentotaitonsa kanssa.Niin sukkelia olivat,ettei kunnon kuvaa saanut otetuksi.Ja niita oli todella paljon.Sirkutus oli kanssa melkoista.

Ystavani saapuivat,ja aloimme laskeutumaan kohti satamaa.Teelle pysahdyimme sataman ylapuolelle,josta ihailimme maisemia auringon laskiessa.
 Pimeahan taalla tulee nopeasti.Eika aikaakaan,kun aurinko oli mennyt majoilleen,ja valot syttyivat sataman ylle.Olen tata maisemaa taalla Antalyassa ihaillut jo 16 vuotta,enka lakkaa ihailemasta.Ja joka kerran,kun tuolla liikun,niin kuvia pitaa ottaa myös.
 Pimean tultua laskeuduimme satamaan,missa iltakonsertti meille tarjottiin.
Konsertin aloitti ilotulitus.Jonka jalkeen saimme kuulla Mustanmeren musiikkia sielta tulleen orkesterin soittamana.Kansaa oli tosi paljon paikalla.
Mikas siella oli istuskellessa lampimassa kesaillassa,ja kuunnellessa mukavaa musiikkia.Kellon viisarit olivat jo ohittanee 23:n,ennenkuin aloimme kotiinpaluumme.
Vaikka kannykallani saa aikalailla hyvia valokuvia,niin videot eivat ole hyvia.Taikka sitten en osaa tehda jotain saatöja.Tuossa kuitenkin pikkupatka illan konsertista.Kuuluvuuskaan ei ole hyva,silla halinaa oli ymparilla paljon.
Oikein mukavaa viikonloppua,ystavat.

9 kommenttia:

Minna kirjoitti...

Ihanaa nimipäivää ja terkkuja täältä kuumuudesta. Sielläkin näyttäisi jo tarkenevan :)
Elävä musiikki on ihanaa, aina Istanbulissa käydessäni yritän päästä siitä nauttimaan! Mukava, että olet päässyt nauttimaan hyvässä seurassa.
Täällä kovasti ensimmäistä Ramadania odottelen, tänään oli etsinnässä matka Mekkaan, mutta päädynkin Mediinaan. Kovin oli vaikea löytää näin myöhään enää hyvää hotellia. Ramadanin viimeiset päivät ja Eid-loman olenkin sitten jo taas Istanbulissa <3.
Voi hyvin ja kuulumisiin!

Ciacy kirjoitti...

Etelànmaissa ranta-alueet ovat aina niin kauniita ja tunnelmallisia, niin myòs siellà teillà :D

Sateenkaari kirjoitti...

Minna;Kiitos,Minna.Ei tosiaan ole enaan pitka aika,kun Ramadan alkaa.mina myös odotan Ramadania,vaikken voikkaa terveyteni takia paastota.Mutta onhan siina kuukaudessa paljon muuta.
Matka Mediinaan on varmasti myös erittain hyva.
Ei edelleenkaan ole sita kovaa kuumuutta.Mutta tulee takuulla viela.
İhania kesapaivia sinulle myös,ja pida huoli itsestasi.

Ciacy:Mina ihailen sinun maisemiasi aina kuvissasi.Mutta taytyy sanoa,etta kylla nama Valimeren rantamaisemat ovat kauniita.

Minttuli kirjoitti...

Hetki ennen auringonlaskua on todella kaunis siellä vanhassa satamassa.Hienot kuvat
Terveiset Suomen trooppisesta ilmanalasta.

anumorchy kirjoitti...

Antalyan vanha kaupunki on ihana. Kova ikava sinne!

anja kirjoitti...

Huikeita kuvia Antalyan illasta. Konsertti, ystävät mukana, lämmin ilta ja ilotulitus. Siinä mukava iltaohjelma.
Sielläkö ne pääskyset ovat pesineet? Mökkinaapurini ihmetteli pari viikkoa sitten, että vain neljä pääskystä on pesimässä heidän navettansa räystäiden alla tänä kesänä. Aikaisemmin niitä on ollut pilvin pimein ja jokaiseen pesään. Pelkäsin jo, että ovat joutuneet syödyiksi, mutta ovatkin jääneet sinne pesimään! Ehkä tiesivät, miten hikikuumaksi sää meillä täällä on tullut!
Leppoisaa viikonloppua sinulle!

Sateenkaari kirjoitti...

Minttuli:Satamassa ja siina Karalioğlu puistossa.
Teilla onkin nyt ollut kuumepaa,mita taalla.

Anumorchy:Toivon niin kovasti,etta paaset taalla viela kaymaan.Ja olisi aivan ihana tavatakkin.

Anja:Monasti iltaohjelmaan riittavat nama maisemat ja kiva seura.Mutta nyt oli kylkiaisena konserttikin.Msiikkiahan taalla kuulee kesa-aikaan joka puolelta kulkiessaan.
Paaskyset eivat taallakaan talvehdi.Muuttavat muualle.Ehkapa paaskysillakin on "talouskriisi",ja nain ovat paattaneet olla matkaamatta sinne kauas Suomeen.

anumorchy kirjoitti...

On ollut vahan huonoa energiaa maiden valilla, ja matkat taalta on melkein lopetettu. Nyt olen kuullut etta se saattaisi vahitellen korjaantua.

Annu kirjoitti...

Upeita veistoksia ! noita minäkin haluaisin päästä katsomaan. Ei kävelylle keskellä päiväa, mutta heti sitten illan tullen, kun ilma viilenee