torstai 7. heinäkuuta 2011

HİEKKAVEİSTOKSİA Atalyassa on avoinna kansainvalinen hiekkaveistosnayttely.Tama on 5:des perakkaisina vuosina jarjestetty.
Osallisujamaita ovat tana vuonna ABD,Kanada,Brasilia,Englanti,Hollanti,Unkari,Liettua,Ukraina,Venaja,Georgia,Espanja,Portugali ja Turkki.

Nayttelyn aikaansaamiseksi on tarvittu 7000 neliömetrin alue,10.000 tonnia hiekkaa,3000 tonnia vetta,2000 neliömetria muotteja,5000 tuntia taiteilijoiden työta,lukematon maara sahköjohtometreja,työkaluja jne,seka yhteistyöhenkea ja iloista mielta.
Yllaolevat kuvat ovat internetista.Alla olevat kuvat otin itse nayttelyssa eilen kaydessamme.
Eilen kavimme suomalaisen ystavani ja hanen vierainaan olevan tyttarensa seka kahden lapsenlapsen kanssa katsomassa tata upeaa nayttelya.Vietimme tuolla aurinkoisen illansuun kuvaten ja ihastellen.
Nayttelysta lahdettyamme istuskelimme rantakahvilassa teeta juoden ja nauttien lampiman kesaillan hamysta.

On ollut aivan ihana liikuskella ulkosalla,kun viela ei sita kovaa kuumaa ole ollut.Luvassa kylla nayttaisi saatiedotuksen mukaan jo olevan.Meren aarella oli kylla eilen illalla jo aikalailla kosteaa.

11 kommenttia:

mummeli kirjoitti...

Komeita töitä ovat tehneet. taitoa ja kärsivällisyyttä varmaan kysyy, että saa hiekan pysymmään siinä muodossa kuin haluaa. Ei ihme, että vettä kuluu!

Susanne kirjoitti...

On kyllä uskomattoman upeita. Valtavan taitava täytyy olla että saa tuollaisia taideteoksia hiekasta aikaiseksi.
Ihana kuvasarja postauksessasi!

Yaelian kirjoitti...

Tuollaiset hiekkapatsaat ovat kyllä mielettömän upeita,aina ihmettelee miten hiekasta voi tuollaisia saada aikaiseksi.Harmi vaan että ovat väliaikaisia,Tuo Hulk bannerikuvassa on mahtava!

Minttuli kirjoitti...

Samaa mieltä edellä olevien kanssa. UPEITA.
Ja kuvasi illan hämärtyessä on hyvin tunnelmallinen ♥

MAIJA kirjoitti...

Käsittämättömän upeita!

Johanna / Omamaamansikka kirjoitti...

Onpas upeita töitä kerrakseen! Tuo Hulk on ihan omaa luokkaansa. Aikamoisia taideteoksia, täytyy sanoa. Teillä on upeat hiekkarannat.

Sateenkaari kirjoitti...

Mummeli:Mina myös ihmettelen,etta miten hiekka pysyy koossa.Luulen,etta on pakko kayttaa joukossa jotain sideainetta.

Susanne:Kiitos,kuvaamisesta on tullut tosiharrastus,jonka tuotteita tanne sitten jaan.

Yaelian:Aikalailla ovat kestavia.Eivar ensimmaisita syyssateista viela mene maan tasalle.Mina myös tykkasin tuosta Hulkista kovasti.

Minttuli:Kiitos.Kuva vaan ei kerro sita todellista tunnetta,mika on taalla illan hamartyessa.Varsinkin meren laheisyydessa.

Maija:Kiitos.Muistoksi tuosta nayttelysta saimme pienen posliinilautasen omalla kuvalla.Siella nayttelyalueella oli kuvaaja,ja nopsaan sitten valmistivat ihmisten kuvat ja siirsivat ne posliinilautaselle.Kuvat ottivat niin,ettei sita itse hoksannut.Lausen sai ostaa.Eika ollut kallis.

Johanna:Taytyy olla myös aikamoinen taiteilija noitten tekemisessa.
Antalyassa on kaksi kilometrien mittaista rantaa.Toinen tuo ,mika on hienoa hiekkaa ja toinen pikkukivea.

Elegia kirjoitti...

Täytyy kyllä nostaa hattua tekijöille, varsinaisia taiteilijoita ovat. Upeita!

Sateenkaari kirjoitti...

Elegia:Tama on vahan samaa,mita tekevat jaaveistostentekijat.Tarkkaa työta.

ii kirjoitti...

Ihania! Olis kiva joskus päästä kokeilemaan jonkun asian osaavan kanssa, että miten noita muokataan.

Sateenkaari kirjoitti...

İİ:Luulisin,etta tekotavaltaan muistuttaisi veistoksen tekoa jostain pehmeasta aineesta.mutta on vaikeampaa varmaan hajoamisen kannalta.Mielenkiintoista olisi ainakin paasta seuraamaan noitten tekoa.En tieda,vaikka siihen taalla olisi mahdollisuuskin.