keskiviikko 11. elokuuta 2010

RAMAZAN

Vuosi on kulunut(vajaa 10 paivaa)taas nopsaan,ja tanaan alkoi vuoden paras kuukausi,Ramadan.
Kaukokaipuu blogin Minna esitti aikaisemmin jo pyynnön,etta postaisin İslaminuskon vaikutuksesta elamaani.Olen saastanyt tata postausta Ramadankuukauden aikana kirjoitettavaksi,koska aihe on silloin luonnollinen ja laheinen.Postaan siita tassa joku paiva.
Nyt ihan ensimmaiseksi haluankin sanoa kaikille Ramadania viettaville "Ramadan Mübarek Olsun"(Ramadan Siunattu Olkoon),ja sellaisille,joitten elamaan Ramadan ei kuulu,niin ihanaa ja rauhallista elokuuta.

7 kommenttia:

Nuheila kirjoitti...

Ramadan Moubarak!Iloista Ramadania!



Nuheila

mizyéna kirjoitti...

Ramadan Mubarak siskoseni. Me aloitimme paaston suomessa missä tunnelma on eri ja päivät pitkiä.

Pia kirjoitti...

Ihanaa elokuuta ja ramadania Sinulle ja perheellesi! Itsekin juuri ihmettelin, että joko vuosi on kulunut? Tuntuu, että vietitte ramadania vain pieni hetki sitten.

ebrufin kirjoitti...

Iyi Ramazanlar!

Anonyymi kirjoitti...

Terveisia Suomesta! Vietan Ramadanin taalla, Turkissa en ole viela Ramadanin aikaan ollutkaan. Taallakin jarjestetaan iftareita moskeijoilla seka kodeissa, tunnelmaan paasee varmasti. Ramadan kareem!

Maria

Sinikka kirjoitti...

Oikein hyvää Ramadania sinulle ja oikein mukavaa elokuuta ;o) Muistan, miten aina vietitte Ramadania, kun vielä täällä suomessa olitte.
Siitäpä tulikin mieleeni, että odotamme kovasti täällä sinun/teidän näkemistä jälleen ;o)

Sateenkaari kirjoitti...

Nuheila:Kiios,ystavani.Ramadan todellakin on ilon ja onnellisuuden kuukausi.

mizyena:Lammin kiitos,sisko.Siihen aivan kaikkein aitoompaan tunnelmaan ei Suomessa paase Ramadanin kanssa.Vaikka sen perustunnelman luo sydammessaan,niin ainakin mina kaipasin Suomessa asuessamme kovasti moskeijan rukouskutsuja.


Verna:Kiitos,ystavain.Nain sita huomaa ajan nopean kulun.

Ebrufin:Kiitos,ystavain ve öptüm.
Huomasin,etta sina kirjoitit "Ramazan",jonka minakin normaalisti kirjoitan,ja puhun,mutta nyt ajattelin postata "Ramadan" syysta,etta sita kaytetaan maailmalla eniten.Olisikohan Turkki ainot maa,joka puhuu Ramazan:sta.

Maria,Kiitos,siskoseni.Ramadanin viettohan on samalaista,ollaan sita missapain maailmaa tahansa,mutta se,mika Suomessa puuttuu,niin on moskeijoiden rukouskutsu.Ja toinen asia yölla kulkevat rummuttajat.

latindance:Kiitos,ja halaukset sinne Suomeen.Siella viela paastosimme,mutta nyt emme voi kumpikaan paastota sairauksiemme takia.
Odotelkaapa viela muutama kuukausi,niin ehkapa tulen ainakin mina nayttaytymaan.