tiistai 3. elokuuta 2010

POSTİSTA KOTİİN

Postiin menoreitin jo naytinkin.Kotiin menin "takakautta" toista katua,ja kokonaan toisenlaista yleisilmeeltaan.

Tama katu kulkee samansuuntaisesti,mita se menoreittini postiin.Ovat vierekkaiset samansuuntaiset kadut aivan ydinkeskustassa.İlme vain on erilainen.se toinen on taynna upeita liikkeita,kauniita puita ja kukkia.Tama katu on vanha ja vailla istutuksia.Liikkeet ovat myös pienia ja vanhoja.
Kuvassa on liike,mika valmistaa superlonpatjoja,parvekkeentuolien paallisia,tyynyja jne.Ja mika on ero siihen toiseen katuun,niin talla kadulla voi kauppias enemman laittaa tavaroitaan naytille jalkakaytavalle.
Antalyassahan on ollut jo monta vuotta laki,ettei jalkakaytavalla saa olla paljoa myytavaa tavaraa.Vain hieman liikkeen seinustalla,tai rekissa.Tama liike on laittanut kulkijoille myös vesisailiön,jos jano yllattaa.
Poikkikatuja.
Kerrostalojen valissa viela hyvin vanhoja taloja.Joissain naista ei enaan kukaan edes asu.
Tata taloa ihastelen aina ohi kulkiessani.Talo on kunnostettu,ja kauniiksi maalattu.Kyltin mukaan siina on jonkin yksityisen ammattikoulun juttuja.
Naitten nayttamani kahden taysin erilaisen kadun valiin jaa erittain vanha asutusalue vanhoineen ja ransistyneineen taloineen.Milloin,ja miten tama alue tullaan kayttamaan,niin siita ei ole tietoa.

Tama alkuviikko on sitten ollut meillakin todella kuumaa,mutta loppuviikkoa kohden ainakin saatiedotuksen mukaan pitaisi hellittaa hieman.Asioilla olen kaynyt pikapikaa,mutta muuten sitten oleillutkin ilmastoinnin alla kotona.

12 kommenttia:

Yaelian kirjoitti...

Tosi mielenkiintoista on kulkea näitä reittejä kanssasi,kiitos siitä!

Sateenkaari kirjoitti...

Yaelian:İhanaa,etta joku tulee mukaan

Maija kirjoitti...

Olen samaa mieltä ,että on ihanaa kulkea kanssasi vaikka posti reissussa.Melkein kuin olisi itse mukana.Niin elävästi kuvitettu taasen kerran,Meillä helteet alkaa helpottaa,onneksi kun työt alkoi maanantaina. Mukavaa viikkoa sinulle ystäväin

Susanne kirjoitti...

Ovat hyvin erilaisia postireissun meno- ja tulomatka. Ihana reitti tämäkin. Mielenkiintoinen!
Oli tosi kiva käydä kanssasi postissa!:)

Allu kirjoitti...

Tämähän oli kiva postisarja!

Sateenkaari kirjoitti...

Maija:Kiitos,ystavain mukanaolosta.
Pakostakin Suomessa syksyn tullen helteet hellittavat.Vaikka kylla joskus saattaa syyskuussakin tulla hellekausi.

Susanne:Teidanvirtuaaliystavien seurassa on aina mukavaa.Olette ihania kaikki.Kiitos sinullekjkin,ystavani mukanaolosta.

Allu:Kiva,etta tykkasit,ystavain.

Allu:

Heljä kirjoitti...

Kuten muidenkin mielestä; oli ihana kulkea kanssasi näillä takakujilla. Uteliaisuuttani olisi mukava piipahtaa noista ovista sisään ja katsoa miltä siellä näyttää.
Halaus keskiviikkoosi!

Sateenkaari kirjoitti...

HELJA:Vastahali,ja tervetuloa kurkkimaan.İhana,etta sinakin tulit mukaan.

Anonyymi kirjoitti...

On paljon mielenkiintoisempi kuin postireissu täällä!
Otat aina kivoja kuvia matkan varrelta.
Pistätkö viestin niin teidän sinun saaneen meilini.. tai vastaa suoraan meiliin.

Minttuli kirjoitti...

Hei! Löysin tämän blogisi ja tosi mielenkiinnolla olen seurannut tämän kautta elämänmenoa siellä Antalayassa. Aikoinaan käytiin Turkissa useamman kerran ja siellä kotikaupungissasi olimme viikon, sekä muutaman lyhyen retken sinne tehneet.

Tekisi mieleni taas vuosien jälkeen käydä siellä uudelleen.

Terveisiä helteiseltä Savonmaalta.

Sateenkaari kirjoitti...

Minttuli:Tervetuloa mukaan.İhana saada yysia viertuaaliystavia.
Antalyan kaupunkikuva on muutamassa vuodessa muuttunut tosi paljon,mutta aivan ydinkeskusta on akalailla samanlainen edelleen.Mita nyt kunnostustöita on tehty.
Kevaallahan saimme liikenteeseen uuden uutukaisen metroraitsikan.
Kivoja elokuun paivia sinne savoon

Anonyymi kirjoitti...

Tuota samaa katua kuljin näköjään minäkin nyt kesäkuun lopussa kun Antalyassa olin. Samasta punaisesta talosta otin kuvan kun oli niin hieno!

Olisipa ollut aikaa tavata sinua Sateenkaari! Ajattelin kyllä asiaa, mutta kun viime kerrasta oli niin pitkä aika että "pakolliset " sukulaisvierailut veivät kaiken vapaan ajan! Mutta, eiköhän tilaisuuksia vielä tule?

Cirali