perjantai 4. joulukuuta 2009

HİNTAVERTAİLUA

Edellisessa postauksessani tuli puhetta tuon ostamani peittosetin hinnasta,etta onko kallis vaiko halpa.Joku piti kalliina ,ja joku halpana.
Vertailin vahan Net Anttilan hintoihin.

Tuo valkoinen peite suurinpiirtein ehkapa vastaa taalta ostamaani taytteen paksuuden kanssa,
Hinta 59.95 euroa.Siniset peitot ovat ohuemmat ja pakkauksessa kaksi.Hinta yhteensa 20 euroa.Ovat tosi halvat.


Lakanat 7.90 euroa kappale ja tyynyliinat 2.90-5.90 euroa kappale.

Jos naista keraa ostamani pakkauksen,niin se olisi silloin peitto+2 lakanaa+tyynyliina 81.65 euroa.Turkin liiroissa tuo on 163.30 liiraa
Halvemman vaihtoehdon mukaan hinta olisi 28.70 euroa.Turkin liiroissa tuo on 57.40 liiraa.

Ostamassani pakkauksessa oli viela sankyyn reunarimpsu,jonka arvoa on vaikea maaritella,mutta ei nosta paljoakaan hintaa .

Mina maksoin nyt tarjoushinnan ostamastani peittopakkauksesta 90 turkin liiraa,on  45 euroa.Normaali hinta oli ollut 130 liraa,on 65 euroa.

Hinta-laatusuhteessa oikeampi vaihoehto olisi tuo Suomessa kallimpi 81.65 euroa = 163.30 liiraa.

Jos tasta tekee jonkinlaista arviota,niin tuo minun ostamani olisi Suomen palkkatasoon nahden ehkapa halvemman puoleinen.Mutta jos verrataan Turkin palkkatasoon,niin silloin kallis.Tama on minun mielipiteeni.

Toki taalta löytyy sitten tosi halpaakin,mutta laatukaan ei ole samanveroinen,mita tuossa ostamassani.
Joskus löytaa halpaa tavaraa jonkun liikkeen lopettaessa,jolloin saa alle puoleen hintaan Laadukastakin.

Laadukkaat kodintekstiilit eivat ole taalla normaalihintaisina kovinkaan halpoja siis.
Mina yleensa ostankin aina sellaista,mika on hyvaa tavaraa,ja jostain syysta alennettuun hintaan.Saatan etsia jotain maarattya kuukausiakin,ennenkuin löytyy.
Mielipiteeni  turkkilaisesta puuvillasta kodin tekstiileissa ja vaatteissa,niin sanoisin,etta on erinomaista.

3 kommenttia:

Marge kirjoitti...

Hei!
Mielenkiintoinen hinta / laatuvertailu!:) Olen samaa mieltä, mieluimmin laatua kuin halvalla heti rikki menevää. Tosin nykyään ei oikein enää aina tiedä kuin vasta ajan kanssa, mikä oli laadukas tuote, joskus laadukkaana luultu tuote osoittautuu huonoksi ja toisinpäin. Tuo merkkien tuoma hinnannousu on sitten omaa luokkaansa, kun silloin saa jo itse merkistä maksaa, joskus se tosiaan kannattaa, mutta joskus saa samanoloisen tuotteen ja yhtä hyvän ilman merkkiä halvemmalla, että ota tästä sitten selvää...;D

Joka tapauksessa toivotan sinulle sinne myös Ihanaa Suomen itsenäisyyspäivää ja muutenkin leppoisaa viikonloppua, ystäväin siellä kauempana!:)

Marge kirjoitti...

Ps. Piti vielä sanomani, että kivoja nuo edellisetkin postaukset ja ai, että, kun vesi herahti kielelle, kun katselin noita sinun ihania ruokapostauksia, nam!! Ja erikoinen herkku oli tuo KADAYIF!:) Ja nyt iltapalalle...;D

Sateenkaari kirjoitti...

Marge:Kiitos ,ystavani,sinulle ja perheellesi myös ihanaa Suomen itsenaisyyspaivaa.
Mina kanssa yleensa ostan laadukkaampaa tavaraa,mutta etsin sita alennuksesta ensin.Lahes aina onnistun löytamaankin ,jos ostoksella ei ole kiire,ja kayttaa aikaa etsimiseen.
Ja kaiken lisaksi tykkaan kierrella eri kaupoissa katselemassa ja etsimassa.
Nytkin olen jo monta kuukautta etsinyt lautasliinoille jotain hiukkasen erilaista alustaa pöydalle.Lautasliinatelineita on vaikka kuinka paljon,mutta ne ovat niita tavallisia,enka halua sellaista.Suunnitelmia on mielessa,mutta en ole viela löytanyt.
Muistan aina ekan tuttavuuteni tuohon KADAYİF:iin.Oli niin kummallisen naköista,mutta maistui hyvalle.