perjantai 17. huhtikuuta 2009

NAMİA!Kerrassaan namia.Ensimmaisen kerran löysin migroksesta kuivattuja luumuja. Eivat kylla olleet kivettömia,mutta ostin silti.Ja tottakai keitin luumukiisselia.Paalle kermavaahtoa,ja nam,mita herkkua pitkasta aikaa. Syöminen oli vain hiukan hitaampaa,kun piti syleskella luumunkivia suustaan. Keitan kylla toistekkin.

4 kommenttia:

Annu kirjoitti...

Näyttää ja varmaan maistuikin hyvältä. Kerran tein kiisselin rusinoista ja purkillisesta sekahedelmiä, kun luumuja ei ollut. Purkkihedelmien liemi oli sopivan makeaa kiisseliin.
t Annu

sateenkaari kirjoitti...

Annu: maistui todellakin hyvalle pitkasta aikaa.Olen kummastellutkin sita,etta vaikka taalla kasvaa luumuja,niin miksi niita ei tahdo löytaa kuivattuina.En olekkaan kokeillut purkkihedelmista kiisselia.Varmaan hyvaa.Kiitos vinkista.

Marge kirjoitti...

Heissan! Ja kiitos, kun olet ilmoittautunut blogini lukijaksi!:)Mielenkiintoista lukea elämästä muuallakin kuin Suomessa.Kauniita maisemia siellä, en ole koskaan käynyt Turkissa.
Toivotan sinulle oikein hyvää viikonloppua!:)

sateenkaari kirjoitti...

Marge: eipa kesta! Jo aikaisemmin kavin kurkkimassa blogejasi,mutten laittanut itslleni ylös.Nyt sitten tulit mieleen jonkun muun blogin kautta,joten otin uusiksi.
Olen toistaiseksi kirjoitellut naita ketomuksia taalta enemman maikkarilla.Tanne sitten harvemmin.Maikkarilta vaan on ihmiset havinneet aikalailla muualle.