lauantai 18. huhtikuuta 2009

AAMUPUUROEn ole koskaan ollut mitenkaan jarjestelmallinen puuronsyöja,joka syö puuron joka aamu.Enka muista milloin viimeksi puuroa olen syönyt.Tassa eraana paivana se sitten iski.Nimittain puuron himo. Kotona ei ollut minkaanlaisia hiutaleita.Eika jauhojakaan muita kuin vehnajauhoja.Niimpa paatin kokeilla keittaa puuroa MYSLİSTA. Tuossa lautasella on lopputulos. Ja puuro oli todellakin hyvaa. Laitoin 1 dl myslia ja vajaa 2 dl vetta,seka hivenen suolaa kattilaan,ja keitin hiljaisella tulella muutaman minuutin.KOKEİLKAAPA!

4 kommenttia:

Susanne kirjoitti...

Tuota täytyy kokeilla, kuulostaa niin hyvältä.
Puuroa olen opetellut vasta aikuisiällä syömään ja nyt tuntuu että varsinkaan työaamut eivät lähde käyntiin ilman puuroa.

sateenkaari kirjoitti...

Susanne: Oli mukavan makuista tuo myslipuuro.Sellainen makean ja suolaisen sekoitus.Hiukkasen makeutta antoivat hedelmat tuossa myslissa.Tykkaan sellaisesta leivastakin,missa on kaikenlaisia jyvia ja siemenia,seka hedelmanpaloja ja rusinoita.

Lissu kirjoitti...

Kaurapuuro marjojen kera ja kahvi avaa aamun Suomessa. Koska vuoristomajalla matkalaukussa tuodut kaurahiutaleet tuppaa loppumaan alkuunsa, aion kokeilla myslipuuroa. Kiitos kovasti vihjeestä. Lissu

sateenkaari kirjoitti...

Lissu: Kiitos,kun tulit kurkkimaan! Tuohon myslipuuroon ei tarvitse montaa hiutalepakettia,kun samassa paketissa on monia laatuja.