lauantai 24. syyskuuta 2011

JALKAKAYTAVAN İMUROİNTİASuoritetaan kadullamme lahes paivittain tuollaisella imurilla.Viime kesana viela olivat työssa kadunlakaisijat yöta paivaa.Ovat he siina vielakin,mutta lisaksi on tullut katukuvaan tallainen imuri,jota mies kuljettaa kavellen samalla imuroiden.
Kylla kelpaa meidan kavella puhtaalla kadulla.
 Kadullamme on jalankulkijoita paljon,joten mikaan "harjakone ei tule puhdistuksessa kysymykseen,kuin ainoastaan yölla.Mutta kylla se minun mielestani olisi tehokkaampi ja nopeampi työvaline,kuin tama.Naita kulkee yleensa kaksi samaan aikaan.
Myös pesee kaupunki katuamme aina valilla kunnolla vedella.Vahentaahan hyva puhtaanapito pölyamista kesakuukausina,jolloin ei sada ollenkaan.

Mukavaa huomista sunnuntaita,ystavat.

5 kommenttia:

Tuula kirjoitti...

Pitaako tuollainen kone kovaa metelia? - Kesalla muuten Suomessa, siis siella tarkemmin Joensuussa, ihastelimme tyttaren kanssa katujen siisteytta. Millahan siella pidettiin kadut puhtaina...

Maija kirjoitti...

Onpas laite.Tosiaankin pitäkö kovaa ääntä? siistiltä siellä kyllä aina näyttää.
Mukavaa sunnuntaita myöskin sinulle!

Sateenkaari kirjoitti...

Tuula:Lhes aanetön on tuo kone.Jospa on sahkölla kayva.Taalla ovat kovasti yleistyneet myös sahkökayttöiset,ladattavat mopot,joissa kanssa ei aanta juurikaan ole.
Siistia kaupunkikuvaa on mukava katsella.Vaikka taallakin tama keskustan alue pidetaan tosi siistina,niin laitakaupungilta aina valilla löytyy roskaisia "hapeapilkkuja".

Maija:Kateva on laite,ja kayttajalla helppo työ.Tuossa meidan roskalaatikolla kayvat aina tyhjentamassa roskat koneesta.

Sirokko kirjoitti...

Hauska kone, meillä vielä kadunlakaisijat kävelevät harjoineen..ei tuo taitaisi edes mahtua täkäläisille jalkakäytäville.

Sateenkaari kirjoitti...

Sirokko:Kadunlakaisijoita on meillakin edelleen viela paljon,vaikka koneet nayttavat valtaavan alaa koko ajan vain lisaa.