keskiviikko 22. kesäkuuta 2011

NİİTA JA NAİTA

 Eilen se sitten alkoi.Nimittain "kuumuus".Tuon kuvan otin eilen.Taivaalla vain yksi pienen pieni pilvenhattara,ja tanaan samanlainen paiva.Lampötila kohosi jo tanaan paivalla +37 asteeseen,eika tuulta juuri ollenkaan.
İlmastointi taytyi ottaa kayttöön.
Eilen iltapaivalla havisi internetti ja oli 3 tuntia poissa.İllalla toimi,mutta tana aamuna taas oli poikki yhteys.Ja ADSL oli poikki myös.Normaalisti,kun on yleinen katkos,niin ADSL lamppu modeemissa palaa,mutta internet on pimeena.Arvasin,etta vika on vain minulla.
Laksin ilman aamupalaa nopsaan Turk Telekomille.Siella katsoivat koneelta,ja nakivat,etta todella on minun yhteyteni poikki.Mies soitti jonnekkin,ja sanoi minulle,etta tanaan tulee kuntoon.
Olin kotona puolen tunnin kuluttua,ja yhteys oli jo avattu.
Suuri KİİTOS Turk Telekomille nopeasta palvelusta.
 Olin kotona puolelta paivin,joten olikin jo aika aamukaffeen.Tullessani nappasin tuon suuren,taytetyn leivan hintaan 3.50 tl (1.75 euroa),ja eikun kotiin herkuttelemaan.
Olen jo aikaisemmin tehnyt huomion,etta Antalyan kaupunki on uusinut itikanmyrkytysautojaan.Nuo mustat ja uutuudenkiiltavat autot sumuttavat itikkamyrkkya kaduilla parisen kertaa viikossa.
Tanaan illansuussa huomasin,etta tassa meidan ymparistössamme kayvat myrkyttamassa myös kerrostalojen pihoilla.Naissa taloissa on suuret ja vanhat puustot ja muu kasvillisuus,missa itikat ja makaraiset hyvin viihtyvat.
Oikein hyva tamakin asia.
Tuossa kuvassa myrkkyauto kaantymassa pihasta pois.

10 kommenttia:

Minttuli kirjoitti...

Onpa hyvää ja nopeaa palvelua siellä Telekomissa, toisin kuin täällä..
Helteistä siellä ja täällä sataa..
Lämpimät terveiset!

Susanne kirjoitti...

Teillä on lämmintä siellä. Meillä on tällä hetkellä +15°C ja aurinko paistaa, mutta aika epävakaista sää on viime päivinä ollut.
Herkullisen näköinen täytetty leipä.

Oikein mukavaa loppuviikkoa!

Karoliina kirjoitti...

Oon huomannut tassa talven kestaneessa empiirisessa tutkimuksessa, etta suomalainen asiakaspalvelu on todella huonossa jamassa. Jonoja, jonoja,jonoja ja töykeaa palvelua, hidasta sellaista viela, ja pompotellaan asiakaspalvelijalta toiselle kun kukaan ei tieda mistaan mitaan...

Hyva etta teilla itikoita haadetaan, mua vahan hirvittaa meidan pihan tilanne - puistoa taysi ja vieressa lampi missa itikoiden hyva muhia...

Sirokko kirjoitti...

Meilläkin on kiertänyt nuo itikka-autot ahkeraan, mutta kyllä niitä vaan silti riittää kun on oma puutarha.

Ciacy kirjoitti...

Tànnekin on kuumuus tullut.
Tosi hienoa, ettà palvelu oli noin nopeaa...tààllà tuollainen palvelunopeus tulee vain villiimpiin uniisi...jos sinnekààn, eh.

mummeli kirjoitti...

Huh, kyllä siellä nyt tarkenee. Varmaan jo yötkin lämpimiä. Mitenkähän tuohon tottuisi.
Oikein hyvää keskikesän juhlaa, onko sillä siellä samaa merkitystä kuin täällä+

Tuula kirjoitti...

Mita? Siis itikantorjunta-autoja? Eiko ne voisi vahan ajella Suomesssakin justiinsa ennen kuin me sinne pyrahdetaan? Siella on kuulemma kauhean paljon itikoita.

Sateenkaari kirjoitti...

Minttuli:Onneksi on nain,etta ainakin viela toistaiseksi taalla saa nopean palvelun aikalailla monessa.
Ollut todella kuuma parina paivana.

Susanne:Lammin on muuttunut kuumaksi taalla meilla.İlmastointi on ollut pakko ottaa kayttöön.

Karoliina:Suomen palvelut menevat alaspain koko ajan.Kohta niita ei ole olemassakaan.
Taalla onneksi ainakin toistaiserksi palvelu pelaa monessa.Johtuen siita,etta työntekijöita on paljon joka paikassa tekemassa niita töita.
Toivottavasti kaupunki myrkyttelee siella teillakin.Mutta jos asunto on alhaalla,niin itikoita on takuusti enemman,mita 7 kerroksessa.

Sirokko:Ai,teilla myös on sma systeemi,etta autosta myrkytetaan.Tuloksen huomaa kylla tassa meilla aina.Haviaa ne vahatkin itikat.

Ciacy:On ainakin onnekseen viela nopeaa ja hyvaa palvelua lahes joka paikassa.Virastojen ja sen sellaisten palvelut ovat vaan parantuneet,kun joka paikkaan on saatu vuoronumerosysteemit.

Mummeli:Kiitos,Juhannusta ei taalla tunneta ollenkaan.Normaali viikonloppu tulossa.

Tuula:Tuntuu,etta Suomi onkin itikoitten "luvattu maa".
Koettakaapa jotenkin taistella siella itikoita vastaan.

Maikku kirjoitti...

Jotenkin on muistissa Turkin kesän tukaluus...;/Onneks täällä keskikaupungissa ei ole itikoita, mutta ei tarvi köpötellä kuin Puistokadun puistpnpenkille, puun katveeseen istua, ni jo ininä alkaa...kaikesta huolimatta, rauhallista viikonloppua....;)

Sateenkaari kirjoitti...

Maikku:Yleensa ne kaikkein kuumimmat kuukaudet ovat heina-ja elokuu.Antalyassa viela elokuu on hyvin kostea,mutta ilman suuri happipitoisuus auttaa.J akotona on ilmastointi,joka surraa parhaillaan.On viilea nettailla.