lauantai 25. syyskuuta 2010

NETTİKAHVİLASSA

Nettikahvilassa jalleen naputtelemassa.Toivottavasti ensi viikolla koneet saapuvat,etta paasen postaamaan kotoa.Johtaja on luvannut soittaa heti,kun koneet tulevat.

İhanaa viikonloppua kaikille

13 kommenttia:

Yaelian kirjoitti...

Kiva kuulla sinusta taas Sateenkaari ystäväiseni.Olinkin jo kirjoittamassa tänne blogiisi kommenttia siitä,että onko kaikki hyvin.Toivottavasti pian saat koneen käyttöösi.

Verna kirjoitti...

Hei Sateenkaari! : ) Ihanaa viikonloppua Sinullekin sinne kauas...

kuwaitin kaunotar kirjoitti...

Hyvaa viikonloppua sinullekin!

Maija kirjoitti...

Ihanaa viikoloppua ystäväin.
Toivottavasti koneesi tulee pian.

Meltem kirjoitti...

Hei ystavani, palattu on takaisin kotiin ja arki alkaa lahtea tasta rullaamaan sairastelun jalkeen. Kaivettiin Suomen tuliaisiksi enterorokko sitten mukaamme, mutta nyt kaikki jo parantunut. Kunhan tytönkin paivakotirutiinit saadaan sujumaan ehtisimme varmaan kahvitellakin :) Hyvaa viikonloppua!

Latindance kirjoitti...

Mukavaa, kun välillä käyt antamassa väliaikatietoja tännekin ;o)
Odottelen sun postauksia.

Ja oikein mukavaa viikonloppua myös täältä meiltä.
Rakkaita halauksia ♥ Tyttäresi ;o)

Laura kirjoitti...

Rauhallista viikonloppua sinulle myös, ja toivottavasti pääset taas takaisin blogimaailmaan! :)

Telle kirjoitti...

Hei Sateenkaari!
Olen itse ollut koko kesän issian(iskian) kipujen vallassa.Selkä leikattiin kolme viikkoa sitten. Nyt voi jo olla läppärin äärellä. Tähän asti se on ollut melkein mahdotonta. Luin sinun postauksesi pitkältä ajalta. Kiinnostavaa. Olen kaivannut juttujasi.

Sateenkaari kirjoitti...

Kiitos ihanista kommenteista,ystavat.
Kylla on ollut vaikeaa ,ilman nettia,ja blogimaailmaa.
Nettikahvilassa en kerkia lukea teidan blogejanne,ystavat,mutta luen ne heti,kunhan nyt vain sen koneen saisin.Saadaan Telekomilta (kauan asiakkaana) sen verran hyvat tarjoukset kaikkeen,etta kannattaa odottaa.

Tyttarelleni vastahalit.

Meltem:Odotan kahvihetkiamme,jotta paasemme maailmaa parantamaan.

Sirokko kirjoitti...

Miten houkuttelevan näköinen vesi kuvassa, tekisi mieli pulahtaa.. Kärsivällinen odotus varmasti palkitaan pian, toivottavasti.

Sateenkaari kirjoitti...

Sirokko:Kuva on Kreikan Meis saarelta,missa kavimme naisporukalla elokuussa.Kuvia,ja postaus sielta heti,kun saan koneen.On kumma,etta laitetaan koko Turkin kasittava kampanja tietokoneista,mutta ei pystyta toimittamaan.

Maikku kirjoitti...

Voivoi sinua, vähän jo säälittää kun tiedän miltä tuntuu kun sormia syyhyttää ja kone on missä lieneen. Musta tuntuu että nettikahviloissa en pystys kirjoittaa. Sillä olen huomannut että kommentoin aika paljon ääneen kun kirjoittelen...ois vähän noloo, luulisin, ei mulle mutta kuulijat olisivat hiven hämillään!

Sateenkaari kirjoitti...

Maikku:Nytkin olen nettikahvilassa,ja ei tassa ymparistössa blogia halua postailla.Kuvatkin kylla saisi muistitikulta koneelle,mutta keskittymisen kanssa olisi ongelmia,kun nuoriso pelailee suureen aaneen.
Huomenna mennaan miehen kanssa Telekomille tiukkaamaan.
Halit Jyvaskylaan