sunnuntai 12. syyskuuta 2010

AFERİM TURKKİYE!!

HYVA TURKKİ ja maajoukkue koripallossa.Eilen pelattiin Turkissa meneillaan olevassa koripallon maailmanmestaruuskisoissa jannittava peli TURKKİ-SERBİA.Kyse oli siita,kumpi joukkue paasee finaaliin.Turkki voitti ottelun 83-82. 50 sekunttia ennen pelin paattymista Turkki teki voittokorin.
Tanaan pelataan finaali.Onneksi on viela herkkuja jaljella jaakaapissa
Meno oli kaupungilla aanekasta eilen puolen yön jalkeen .Ensimmaista kertaa kuvasin kannykalla videolle parvekkeelta.Yritin saada sita vidota tahan blogiini.Siirrettya sain,mutta ei toiminut.Opettelen edelleen,ja jos saan toimimaan,niin pistan sitten erikseen.
Mutta tanaan jannataan finaalia TURKKİ-ABD Amerikka.


İhanaa viikonloppua,ystavat.

9 kommenttia:

Maija kirjoitti...

Toivottavasti Turkki voittaa korisottelun.
Meillä alkaa jääkiekkokausi 16.9.
Sitä pitää tiiviisti seurata.
Mukavaa tulevaa viikkoa ystäväin!

Sateenkaari kirjoitti...

Maija:Tana iltana jannataan ja peukutetaan.Toivotaan,etta Turkki voittaa.Amerikalla on kylla sellainen joukkue ammatilaisia,etta tulossa on tiukka peli.
Kiitos,sinne myös ihanaa viikkoa.

Maikku kirjoitti...

Olet samanlainen penkkiurheilija nk.minäkin! Mahottoman kiva seurata ja jännätä. Meillä täällä JKL-ssä liput on kalliita paikan päälle, että on tyydyttävä TV-n ja radioon, mutta sekin käy kyllä mulle loistavasti!

Maikku kirjoitti...

Olet samanlainen penkkiurheilija nk.minäkin! Mahottoman kiva seurata ja jännätä. Meillä täällä JKL-ssä liput on kalliita paikan päälle, että on tyydyttävä TV-n ja radioon, mutta sekin käy kyllä mulle loistavasti!

Maikku kirjoitti...

ps.kone tuntuu olevan niin kovin ahkera, että sait kahtena kappaleena, johtu kait siintä, että kommentoin liian harvoin, mutta luen kyllä lähes päivittäin sun jutut, kivaa tämä kone on muuten.... ;)

Sateenkaari kirjoitti...

Maikku:Ja olenkin tosi innokas penkkiurheilija.Koripallo ja jalkapallofani olen .
Nuorimmaiseni pelasi viela viime talvena Suomessa koripalloa mestaruussarjassa,mutta taitaa nyt luopua jo pelaamisesta.Aloitti 6 vuotiaana koripallon ja 7 vuotiaana jalkapallon.Molemmissa lajeissa olin minakin mukana vuosia.Koripallossa myös joukkueenjohtajana.
İhanaa seurattavaa,vaikkapa kotisohvalta.

Vihreatniityt kirjoitti...

Sinähän voisit ruveta luotsaamaan noita Turkin koripalloilijoita!

Maikku kirjoitti...

Olen seurannut poikas pelejä ja loistavaa uraa koko ajan, pääs huipulle saakka ja tunnettu nimi piireissä, mutta aika on ottaa pikkuhiljaa eroa tähäkin urheiluun ja senkin muistan että olit silloisten pikkupoikijen mukana huoltoporukoissa!Tulin muuten just Laukaasta ja toin sieniä ja luumuja tullessani, sienet tirisee pannussa...nami!!!

Sateenkaari kirjoitti...

Vihretaniityt:Kylla nyt on jo viisainta pysytella siella katsomon puolella.
Mukavaa aikaa oli se,kun urheilun parissa kuljin Suomessa ja maailmalla.Eipa ollut vapaa-ajan ongelmia.

Maikku:Alkaa pojalla olla jo ikaa sen verran etta ainakin ammattilaisena oleminen on ehkapa takanapain.Mutta saa nahda,malttaako kokonaan olla poissa kuvioista.

Olin viela mukana silloin,kun oma poika oli murkkuiassa.Sitten ne hommat jaivat,kun Turkkiin muutettiin.Monta monituista vuotta siina touhussa meni.
Nam,sienia.Rakastan vanhanajan kunnon sienikastiketta.