lauantai 22. marraskuuta 2008

sain ebrufin:lta seuraavan haasteen:laita blogiisi kuv ja selitys siita paikasta/asiasta kodissasi mista et pida. mika sinua arsyttaa/havettaa/mihin haluat muutoksen.sen jalkeen haasta 5 muuta blogia esittelemaan heidan arsytyksiaan.

tassa minun arsytykseni.kuva ylla. joka kodista löytyy epakohtia,mika itseaan arsyttaa,mutta muut eivat niita ehkapa huomaakkaan.
minulle tama on ollut vuosien mittainen arsytys.ja luultavasti en siita eroon paasekkaan.talla hetkella se on tuossa olkkarin nojatuolissa.vaihtaa paikkaa aina tarpeen tullen.löydan sen joskus tietokonepöydalta.sohvalta,ruokapöydaltajne.vaatekaapistakin se on vallannut yhdn alahyllyn kokonaan, ilkimys kun on.nimittain paperi-ja lehtipino.mista kummasta kertyy(pinoon)erilaista paperitavaraa,lehtia ja muuta tamantapaista. miksi talle ilmiölle ei ole löytynyt kodistamme omaa paikkaa.vaan se valloittaa aina jonkunsellaisen paikan,missa se saa olla naköalapaikalla. vastausta ei ole viela löytynyt.

tama sama juttu on blogissani mtv3:n helmessa, ja siella olen antanut haasteet eteenpain.

3 kommenttia:

BLOGitse kirjoitti...

Voi tuo on pienta! :-) Mina se vasta olen varsinaisten kasojen mestari!
Koska tarvitsen lahettyville aina paperia ja kynia, niita on joka paikassa. Teen muistiinpanoja kirjoittaen ja piirrellen.
Visualisoin asioita, ne jaa paremmin mieleen...
ja kasat unohtuu!
Epasaannollisen saannollisesti saan kasojen raivauskohtauksia ja sitten voinkin aloittaa taas alusta! :-)

Mina sain saman haasteen Marikalta...en vaan tieda minka tuhansista epakohdista valitsisin...
Maanantain jatkoa!

Susa kirjoitti...

Paperipinoja meillakin... Aina on pino jossain mika pitaisi kayda lapi. Ja aina loydan miljoona kiinnostavampaa asiaa mita tehda...
Olispa joku sihteeri/organisoija/siivooja/ruoanlaittaja....;)

Jonna kirjoitti...

Tuo on minunkin ärsytykseni. Paitsi että meillä kasoja löytyy joka ikisestä tuolista. Lehtien seurana on vaatteitta, kirjoja ja kaikenlaista lajittelematonta pikkusälää. Aina kun saan tavarat lajiteltua alkaa jossain nurkassa uusi kasa...