perjantai 21. marraskuuta 2008

KYNTTİLAN AİKAAN

tanaan, kun luin suomesta juttuja,missa useammassa kerrottiin siella sataneen lunta,niin tuli innostus kynttilöitten polttamiseen. olen etsiskellyt jotain kivaa lasimaljaa,mihin laittaisin sahkötuikkunauhan,ja sen sitten tuohon sohvapöydan jalkaan. mutta en ole löytanyt viela. isommat liikkeet on kayty kohta jo kateen kertaan lapi. sitten kay varmaankin niin, etta kiva juttu löytyy jostain ihan pikkuliikkeesta.
meilla on keittiössa tiskipöydan kohdalla tallainen pikkuikkuna. siita on nakyma taustalla oleville vuorille. kohta ne ovat ihanan naköiset,kun vuoren huiput saavat lumipeitteen. tata nakymaa odotellessa, laitoin muutaman lumihiutaleen ikkunaan. ikkunassa on oma virkkaama pitsikappa ylhaalla. nuo lumihiutaleet ovat ikkunan keskella. otan ne varmaan pois sitten siina vaiheessa, kun paivankakkarat alkavat kukkimaan naköetaisyydella. jos en sita ennen keksi jotain muuta kivaa ikkunaan. ulko-ovessa meilla on magneetteja. kuvia laitan joskus niistakin.
mutta nyt hyvaa yöta.






2 kommenttia:

ziriliini kirjoitti...

Meillä ei vielä ikkunoissa ole lumihiutaleita, mutta maassa kyllä sitäkin enemmän. Ja paras uutinen on ollut se, että nyt pitäisi olla myös pikku pakkasta ainakin viikon, joten se ei ihan heti sula poiskaan. :D

Sateenkaari kirjoitti...

tanaan,kun laksimme ajelemaan moottoripyöralla kauppaan, niin mieheni totesi, etta suomessakin kuulemma on nyt lunta ja pakkasta "hui". ja me taalla ajellaan viela ohut takki paalla paivalla.juuri lumi ja pakkanen on ollut suomessa miehelleni vaikea asia. ja minullekkin ,kun ikaa on enemman tullut.
toivottavasti kuitenkin saatte pitaa tuon lumen ja pikkupakkasen. on se paljon parempi,kuin ne kurakelit.