keskiviikko 19. marraskuuta 2008

TALVİ ON ALKANUT

ainakin silta nyt tuntuu ja nayttaa. eilisen paivan ja viime yön satoi. ja yölla myös ukkosti. mutta ihmeellista kylla, ei juurikaan tuullut. kunhan talvi paasee hvin vauhtiin, niin kylla niita myrskyjakin viela koetaan. ebrulilla oli myrskynnyt. mutta meilla onkin valia 145 kilometria. ja taalla fethiyessa tuulensuojana toimivat merelta pain lukuisat saaret. aika synkealta nayttaa tuossa kuvassakin. otin sen eilen aamupaivalla parvekkeeltamme. maisemat eivat kovin haappöisia viela ole. asuinalueemme on keskenerainen. joka puolella rakennetaan. tuohon tyhjaan tilaan pitaisi tulla joskus puisto. rauhallista taalla on. kauttakulkua ei ole. kadut paattyvat vuoren juurelle. tuossa on nakyma alaspain kaupunkiin. talon toisella puolella kohoavat vuoret jylhina meita vartioiden. kesalla ,kun yölla istuu parvekkeella, niin pöllö saattaa tulla kaveriksi sahkölangalle suoraan parvekkeemme eteen. tulipa syyskuussa pöllö meille sisallekkin avoimesta parvekkeen ovesta.
olen epatoivoisesti yrişttanyt saada juttuun useampia kuvia. ei onnistu. kuvat saan kylla siirrettya, mutte ei oikealle paikalleen. viimeksi siirretty kuva menee aina ensimmaiseksi. maikkarilla tama hoituu kursorin avulla ennen kuvan siirtamista, mutta taalla on joku toinen juttu. hoksaan sen ehkapa jossain vaiheessa.
tanaan on aurinko paistellut, mutta taas nayttaa uhkaavia mustia pilvia kertyvan taivaalle.
oikein hyvaa keskiviikkoiltaa kaikille!

9 kommenttia:

Shunyata kirjoitti...

Thanks to the pretty blog nice material.
Have a great day .. :)

BLOGitse kirjoitti...

Et ole ainoa jolla on ongelmia kuvien kanssa!
Syota kuvat takaperin, eli ensimmaisena kuva jonka haluat nakyvan sivulla alimpana.
Jos kuva ei ole halutussa kohdassa, klikkaa kuvaa. Siihen tulee...mikahan oikea sana on, en tieda..."nuoli", paina, ja nyt unohdin oliko ctrl vai shift...juuri kun eilen taistelin..sori. Mutta paina ja valuta? drag kuva haluttuun kohtaan.
Tee testiposti vaikka kahdella kuvalla.
Senhan voi deletoida pois kun hiffaa miten homma toimii...

Wordpressin tekniikka on mielestani paras mihin olen tormannyt. Kuvat voi vieda valmiiksi "varastoon" ja kokoa voi vaihdella enemman kuin bloggerissa.
Huono puoli on ettei Wordpress nay Kiinassa jossa nuorempi poikani asuu...siksi pidan omaa paablogiani edelleen bloggerissa joka siella ainakin toistaiseksi nakyy...

Kerro kumpi nappula oikea, shift vai ctrl, kiitos... :)

BLOGitse kirjoitti...

ai niin, unohdin sanoa...
Sinulla on profiilissa 2 aloitus -nimista blogia. Olen jo muutaman kerran mennyt toiseen, tyhjaaan blogiin.
Voitko laittaa lisa sanan vaikka "active" tai muun sanan josta tietaa valita oikean, kaytossa olevan blogin. Kiitos! :-)

Sateenkaari kirjoitti...

kiitos blogitse neuvoista. yritan oppia. ja teen jotain sille tyhjalle blogille. katsotaan miten onnistuu. minulla on viela se ongelma,etten osaa englantia. joku sanasto, mita tietokoneen kanssa jatkuvasti kayttaa,niin on hallussa, mutta muuten ei. aina pitaa harjoitella ja pistaa niita enkun sanoja muistiin.
hyvaa paivanjatkoa sinulle

Sateenkaari kirjoitti...

BLOGitse: mina muuten kirjoitan enemman juttuja mtv3:n helmen blogeissa, ja varmaankin useammin, mita taalla. tama on joihinkin asioihin liian kansainvalinen. mm kuvien kanssa. maikkarilla on lahinna lukijoita suomesta.mutta taalla taas enemman ulkosuomalaisia. joku onkin jo linkittanyt maikkarin blogini omaansa tanne bloggeriin.

BLOGitse kirjoitti...

Autan mielellan missa vaan osaan! Voit meilata suoraan: toblogitse@gmail.com

finkinja kirjoitti...

Tulin pikaiselle vastavierailulle;)

Sateenkaari kirjoitti...

kiitos BLOGitse!
finkinja: kiitos kaynnista ja tervetuloa uudelleen!

Sateenkaari kirjoitti...

BLOGitse: laitoin sahköpostilla sinulle tietoa,mutta jos ei tullut perille,niin tassa samat. se nappula on SHİFT.silla saa vieritettya kuvat.