sunnuntai 16. marraskuuta 2008

BLOGİN ALOİTUS

hei kaikki bloggarilaiset. ja etenkin ulkosuomalaiset! olen kirjoittanut blogia tammikuusta lahtien mtv3: helmen blogeissa. ja kirjoitan siella edelleen. mikali aikaa liikenee, niin kirjoittelen kuulumisia myöskin tanne. löysin taalta monia ulkosuomalaisten mielenkiintoisia blogeja, joita olen nyt viime paivat lueskellut. kerron siis elamastani turkissa. sen arjesta ja juhlasta.valilla myös faktatietoa. olemme mieheni kanssa kaksoiskansalaisia. han suomen, mina turkin.olemme valilla asuneet myös suomessa. aikaisemmin turkin asuinpaikkamme oli antalya. nyt olemme kokeilleet fethiyeta, koska mieheni sukulaiset ovat paaosin taalla.jos jollakin on joskus jotain kysyttavaa, niin kysykaapa rohkeasti. olen fethiyessa ainot suomalainen, joten tama blogimaailma kanssasisarten keralla on tarkea yhteydenpitovalineena.ja ajatustenvaihtomuotona. ehkapa jonkun aina joskus pystyy tapaamaankin.
onnellista viikon alkua kaikille blogilaisille.

7 kommenttia:

BLOGitse kirjoitti...

Tervetuloa bloggailemaan Bloggeriin! :-)
ja
terveiset Kairosta, Egyptista!

Sateenkaari kirjoitti...

kiitos blogitse. tassa harjoittelen taalla olemista. kestaa vahan aikaa, ennenkuin kaikki jutut ovat selvilla.
hyvaa viikon alkua kairoon.

Unknown kirjoitti...

Tervetuloa myos minunkin puolestani :) MTV3:n blogisi on todella mielenkiintoinen ja sita olen lueskellut jo. Kiva jos tannekin saadaan juttuja sieltapain :)

Sateenkaari kirjoitti...

kiitos sinullekkin heli. opettelen kayttamaan tata blogimaailmaa. maikkarin on aika yksinkertainen. taalla on paljon kaikenlaisia erilaisia juttuja.

*itKuPiLLi* kirjoitti...

Nyt sattumalta huomasin, että sinullakin on oma blogi täällä bloggerissa. Tuosta MTV3 blogistakaan en ollut tietoinen. Mutta tosi kivaa. Lisäänkin blogisi heti blogilistalleni, että osaan toistekin tulla.

Terveisiä Kaliforniasta.

Sateenkaari kirjoitti...

iTkUpiLLi: kiva,kun löysit blogeilleni. kirjoittelen paa asiassa maikkarilla,mutta tannekkin saatan jotain laittaa valilla. olen kaynyt kurkkimassa blogeissasi.vahinko,etten osaa englantia.mutta luen ne, mita siella on suomen kielella.
ihania talvipaivia sinne kauas

*itKuPiLLi* kirjoitti...

Kiitos Sateenkaari, pitääkin sitten tutustua myös siihen sun maikkarin blogiin, ja mun blogit on suomenkielisiä, vain yksi englanninkielinen, mutta sitä en edes pahemmin päivittele.