sunnuntai 7. elokuuta 2011

LAİNATTUA

Blogiystavallani,Appelsiineja Hunajaa,oli blogissaan ohje,jota hiukan muuntelin.Kaykaapa katsomassa alkuperainen,joka takuulla on erittain hyva.
Kelmun paalle levitin keitetyista punajuurista vihanneskuorimaveitsella leikatut suikaleet tasaiseksi kerrokseksi.
Taytteeseen laitoin pehmeaa vuohenjuustoa(rasia),vahan fetajuustoa,persiljaa,valkosipulia ,hiukan chilia,mustapippuria ja yrtteja.
Tayte punajuurien paalle ja sitten rullalle.Yön oli jaakaapissa.
Tuli mieleen,etta myös porkkanoista ehkapa tulisi samalla ohjeella hyvaa.
Ystava oli yökylassa,ja tykkasi tosi paljon

11 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Minun pitää kyllä kokeilla noita jossain vaiheessa.

Sateenkaari kirjoitti...

Suosittelen.Oli hyvaa.Yaelialta saa tosi hyvia vinkkeja.

Jael kirjoitti...

KIva kun tykkäsit tuosta ohjeesta ystäväiseni! MInä pidin todella paljon siitä ja aion sitä uudelleenkin tehdä.Porkkanakin sopisi hyvin,ja sitten rullalle laitettuna,kuten ehdotit kommentissa blogissani:)

Sateenkaari kirjoitti...

Yaelian:Kertakaikkian vei kielen mennessaan tama.Ystavani tykkasi samoin myös.Hanelle jai palşa viela kotiinviemisiksi.Seuraavaksi kokeilenkin porkkanaista.Hieman hapan(sitruunainen)tayte sopisi varmaan hyvin myös.

Minttuli kirjoitti...

Kiitos ohjeesta, Ehdottomasti kokeilen. Punajuuri, herkkujuuri on ja juuston ja yrttien kanssa syntyy hyvää..

Johanna - Omamaamansikka blogi kirjoitti...

Herkulta kuulostaa ja näyttää! Kaipailen aina herkullisia punajuuriohjeita. Olen aikaisemminkin törmännyt näihin ohjeisiin, joissa yhdistetään vuohenjuustoa. Nämä kaksi sopivat maultaan jotenkin mahdottoman hyvin yhteen.

Sateenkaari kirjoitti...

Minttuli:Kiitos kuuluu Yaelialle,jonka blogista taman bongasin.

Johanna:Ensimmaista kertaa kokeilin tata yhdistelmaa,ja jain koukkuun.

ekku kirjoitti...

Kuulostaapa ihanalle.Onko tää siis kylmänä syötävä juttu?Mikäpä tietty estäisi sitä hieman lämmittämästäkin?
Porkkanalla voisikin kokeilla,kun se on nyt halpaa täällä ja olen miettinyt miten sitä saisin lisättyä ruokiin.Ja vaikka aurajuustoa sisään.

Sateenkaari kirjoitti...

Ekku:On kylmana syötava,mutta mikapa tosiaan estaa lammittamastakin.Kaikkia kannattaa aina kokeilla.
Mina kokeilen ensi kerralla pienee vuokaan kerroksittain laitettuna.Nain varmaan olisi esim. juhlapöydassa nayttava vaihtoehto.

Sirokko kirjoitti...

Kuulostaa herkulliselta, sanoo tämäkin punajuuren ystävä.
Oikein mukavaa Ramadania sinne, missä se maistuu, näkyy ja kuuluu niin kuin pitääkin.

Sateenkaari kirjoitti...

Sirokko:Kiitos.Ramadanista tosiaan saa taalla sen annin,mika kuuluukin.Suomessa kun asuttiin,niin juuri ramadanin aikana oli kaipaus kaikkein suurin tanne.