keskiviikko 4. maaliskuuta 2009

KULTTUURİTARJONTAA JA MESSUJA.

V

Kirjoitin maikkarin blogissani hiukan Antalyan messutarjonnasta,ja laitoin kuvia kulttuuripuistosta (Atatürk kültürparki).Tanne laitan lisaa kuvia tasta kauniista puistosta. Varsinaisen jutun voi kayda lukemassa mtv3:n blogeissa. Sen verran tuosta messu-ja konferenssikeskuksesta(kuvassa ylla)( cam piramid= lasipyramiidi)kuten huomaatte,rakennus on pyramidin muotoinen. Tuo nimitys lasipyramiidi johtuu siita,etta pyramiidin muotoinen katto on kokonaan lasia. Lasia on kaytetty muutenkin paljon tassa rakennuksessa.
Tama sijaitsee Antalyassa kulttuuripuistossa.








Puisto on suuri ja kaunis. Kesakuumalla se tajoaa auringonsuojaa kulkijoille monien suurten puitten varjossa.Puistossa on pienia tekolampia,ja pikkusiltoja.














Paikkapaikoin kasvillisuus on hyvin rehevaa.Naihin paikkoihin onkin muodostunut viehattavia polkuja,mitka puikkelehtivat "kasvitunneleissa".





Viikonloppuisin puisto on varsinkin kesalla turkkilaisten perheitten suosima piknikpaikka. Mieheni ja mina vietamme siella myös suhteellisen paljon aikaa silloin,kun mieheni töiltaan ehtii.
kivaa huomista virtuaaliystavat!






2 kommenttia:

Sky Mikaela kirjoitti...

Oi, miten ihanan näköistä!

Sateenkaari kirjoitti...

kiitos Natjale!.Tuo puisto on sellainen,missa "sielu lepaa". Nuo kasveista muodostuneet tunnelit ovat minusta aivan ihania. Vaikka siella kavelee kuinka usein tahansa,niin ei kyllasty.