sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

KEVATTA


 Kohta on kesa. Mutta kyllapa olen taas nauttinut tasta kevaasta taalla Antalyassa. Tana vuonna on ollut tavallista viilempaa. Ja kukkien ja puitten kukinta on hieman myöhassa. Aivan ihanaa, kun ei viela ole kuuma, ja paasee kunnolla liikkumaan ulkosalla. Meri on valilla ollut kovastikkin myrskyisa, ja valilla taas rauhallinen, mutta aina vaan niin ihana. Rakastan merta ja vuoria. İlman niita elama olisi vaikeaa.

 Rankkasateita olemme saaneet valilla rakeitten kera. Kun aurinko paistaa, niin paivalampötila kohoaa jo lahelle +25 astetta, mutta yöt ovat olleet kylmia. +12- +15 astetta.
Mutta mansikoita syödaan jo ja hyvia ovatkin.

İhanaa kevatta kaikkialle, ystavat.

7 kommenttia:

Karoliina kirjoitti...

Hih, näköjään samalla postausaiheella oltiin jotakuinkin samoilla minuuteilla liikenteessä :) Ihanaa sunnuntaita Antalyaan!

mummeli kirjoitti...

Hm. teillä yöllä kylmää! meillä se olisi jo kovinkin lämmintä noilla asteilla. No, onneksi nyt kuitenkin tuo talvikin taittoi sentään niskansa ja antoi periksi keväälle.
Kiitos kauniista kuvista! Ja oikein, oikein hyvää kevättä!

Irmastiina kirjoitti...

Voi ihanuus, miten kaunista teillä siellä on...ja lämmintä. paistaahan täälläkin tänään aurinko, mutta ei päästä edes lähelle 20 astetta...:)

Minttuli kirjoitti...

Oi miten Turkki-kuume nyt nousee katsellessa kuviasi!
Jakarandako kukkki siellä parhaillaan, kukinta ennättää varmaan mennä ohitse ennenkuin meidän matkamme vajaan kolmen viikon päästä alkaa..
Hyvää sunnuntain jatkoa ja terveiset sinulle!

A-L kirjoitti...

Oi, olipas herkullisen näköisiä mansikoita!
Me olisimme iloisia, jos päivän lämpötila yltäisi yli kymmenen, nyt se yltää vain alle viiden plusasteen.

Mutta jo kaipailen multaa ja ainakin krassin siemeniä, kyllä se kesä tulee!

Jael kirjoitti...

Minäkin olen syönyt paljon mansikoita.Kohta ne ovat jo loppu joten pitää syödä kun saa ja löysin aika makeitakin:)
Meillä talvi loppui kesken,tuli kuivaa ja nyt sitten minitalvi.Nautin tästä minitalvesta sillä ensi viikon lopulla on jo hellettä.Mukavaa kevättä !

Sateenkaari kirjoitti...

Karoliina: Juu huomasin saman kanssa.
İhanaa Puolivaliviikkoa sinulle.

Mummeli: Nyt ollaan viikon puolivalissa khta ja nayttaisivat ilmat lampiavan. Tanaankin oli aivan ihana ja lammin ilma olla ulkona paivalla.

İrmastiina: Nyt on se kaikkein paras aika vuodesta ennenkuin kuumat alkavat. Minakin pystyn kavelemaan viela kunnolla ulkona.

Minttuli: Oletko tulossa tanne meilleppain? Nyt olisi jakarandan kukinta-aika, mutta enpas tanaankaan huomannut tuossa meidan puistossa. Ei taida kukkia viela. se on niin nayttava puu kukkiessaan, etta kylla sen huomaa.

A-L: Kylla se kesa sinne teillekkin viela tulee. Mansikoita olen ostanut syötavaksi paljon. Niita ei tule pakastettua, kun taalla saa aina jotain tuoretta hedelmaa, mika on oman maan kasvattamaa.

Jael: Meille myös luvattu lampenevaa. Löysin paikan, missa on ollut tosi hyvanmakuisia mansikoita. Uusia lajikkeita varmaan kantautuu tanne myös.