keskiviikko 26. tammikuuta 2011

TALVİULKOİLUA

Olen Suomesta tultuani liikkunut taas aika paljon.Kaikenlaisia asioita ollut hoidettavana,ja olen myös tekemalla tehnyt asiaa kaupungille,jotta tulee liikuttua.
Eilen satoi lahes koko paivan.Kaduilla oli valilla vetta sen verran,etta piti kierrella ja kaarrella,etteivat jalat olisi kastuneet.
Mutta ihanaa oli kavella sateessa,kun ei tuullut.

Tanaan Kavin taas asioilla.İlma oli pilvinen,mutta ei sateinen.Hengittelin oikein syvaan raikasta ilmaa kulkiessani.Rakastan tata talvea taalla.

Turemehukauppiaita on kaupungilla paljon,ja mehu tekee kauppansa talvella seka kesalla.Kesalla kuumuuteen ja nyt talvella vitamiinintarpeeseen.Mehu,mika puristetaan tuoreista hedelmista siina asiakkaan odottaessa,niin onkin oiva vitamiinipommi.
Naista kojuista voi myös ostaa mehua kotiin vietavaksi.Yleensa heilla on myytavana juuri pullotettuja mehujakin,ja omaan pulloonkin sita saat.

12 kommenttia:

Ciacy kirjoitti...

Vastapuristetut mehut on niiiiin maukkaita ja vitamiinipitoisia, ettà kyllà hyvà kun siellà sellaista saa.
Raikas sadeilma on kyllà ihanaa. Toivottavasti siellà ei silti liikaa sada. Tààllà talvella sataa mielestàni aivan liikaa. Suomessa se tulee kauniisti lumena, mutta tààllà màrkànà àllòttàvànà vetenà...tuulen kera!

seijastiina kirjoitti...

Oi ollapa siellä ja aamulla liikenteessä ollessa saa virkistävän mehun vauhdissa.
Kivat kuvat, mielenkiintoista, täällä Suomessa taas pakkanen paukkuu -12.

Mukavaa päivää sinulle ja halaus ystäväni siellä kaukana ♥

Heljä kirjoitti...

Sateen jälkeiseen raikkaaseen tuoksuun ei koskaan kyllästy, vaikka täällä sitä tuoksua on joskus useasti päivässä.
Torstaihalaus ystäväin!

mizyéna kirjoitti...

Meillä on tosi pitkän kuivan kauden jälkeen satanut nyt viitenä yönä kaatamalla mutta päivisin on kuivaa. Kätevää. Ja ihanaa kun ei ole tarvinnut kerrankin kastella puutarhaa.

Meidän keskutassa on yksi ihana katubaari mistä saa monta eri makua tuoresmoothieta ja libanonilaisia kakkupaloja. Ne ovat niin herkullinen yhdistelmä. Sama baari on ollut ainakin parikymmentä vuotta samassa kohtaa ja aina yhtä suosittu.

Minttuli kirjoitti...

Voi kuvitella miten happirikasta ilma nyt siellä on sateen jälkeen. Ja ne tuoremehut ovat ihania siellä.
Bannerikuva, onko uusi? Hieno se on.
Terveiset, pakkanen kiusaa täällä jälleen.

Maikku kirjoitti...

Minulla viellä mietintämyssy päässä, en tiedä lähdenkö ulos vai en, keli ois hyvä! Huomiseks varmaan liukasta kun ilma lämpiää;)!

anja kirjoitti...

Ihan vesi herahtaa kielelle, tuoretta appelsiinimehua, nam. Viimeksi sitä sain berliiniläisellä kirppiksellä kesähelteessä ja join sitä kaksin käsin kaksi mukillista yhteen kyytiin. Miksei sitä voisi saada myös täällä? Ja miksei talvipakkasella täälläkin voisi saada kuuman hehkuviinimukillisen kadunvarsikojusta lämmikkeeksi. Tuskin siitä riippuvuutta syntyisi!
Lämpöä ainoastaan. Nytpä eksyin aiheesta sivuraiteelle. Skool appelsiinituoremehulle!

Sateenkaari kirjoitti...

Ciacy:Silloin tallöin on taalla sateita,joista voi sanoa,etta on "liikaa".Kun sade tulee myrskyn yhteydessa,niin yleensa sataa niin rankasti,mika tekee vahinkoa alaville alueille.
Nyt nama sateet ovat olleet aivan ihania,kun ei ole tuullut.Tanaan taas aurinko on paistanut koko paivan ja pyykit kuivuivat parvekkeella.

Seijastiina:Siella Suomessa ei noilla ilmoilla juurikaan mehuja ulkona lennossa nautita.
Vastahali.

Helja:Ei kyllasty,ja todellakin haluaa vetaa sita raikasta ilmaa aina keuhkot tayteen.
Vastahali myös sinne.

Mizyena:Tuo smoothie ja kakku kuulostaa herkulliselta.Valilla tekee mieli hyvaa jossain muualla,kuin kotona,ja silloin on hyva,etta löytyy kivoja paikkoja,vaikkapa ystavattaren kanssa istahtamiseen.

Minttuli:Kylla oli eilen aivan ihanan raikas ilma ja kevyt hengittaa.Vaikka ainahan se on sita taalla Antalyassa,kun on aava meri edessa.Ainoastaan nyt kylmina iltoina on kaupungin ylla paljon savua kivihiilella lammittamisesta.Paivalla sita ei ole.

Maikku:Mina pysyin tanaan kotona ja siivoilin,kun aurinko paisteli kivasti.Pyykitkin kuivuivat parvekkeella.

Anja:Suomen pakkasessa ei oikein ne työntekijat varmaan viihtyisi kadunvarsikojussa.Mutta joku pieni kioskin tyyppinenhan tuollainen voisi olla.
Skool sinne sille kuumalle juomalle.

Karoliina kirjoitti...

Antalya talvi on ihana!! Ja ne vuoret... Pahasti nayttaa silta, etta sinne jalleen muutamme, ilmasto jo pelkastaan on suorastaan taydellinen!

Sateenkaari kirjoitti...

Karoliina:Rakastan Antalyan talvea.Myös tata kylmaa ja sateista alkuvuotta.Kun niita aurinkoisia paivia on aika paljon sateenkin lomassa.Nytkin nuo lumihuippuiset vuoret ovat kaunista katseltavaa.
Olispa mukavaa,jos tanne muuttaisitte.

Sateenkaari kirjoitti...

Minttuli:Kiitos,bannerikuva on uusi.

Sateenkaari kirjoitti...

Natjale:Mihin olet havinnyt???