tiistai 21. joulukuuta 2010

SUOMESSA

Miniaehdokas oli kovasti innostunut koristelemaan kotia jouluasuun.Annoimme pojan kanssa hanelle taydet vapaudet tehda mieleisensa.Sivusta vaan katselimme.
Tallainen on tarkeaa,etta tuntee itsensa tarpeelliseksi.Ja onhan tama nyt hanen kotinsa.
Rohkeutta tulee koko ajan lisaa,ja ihmeteltavan nopeasti oppii uusia suomenkielisia sanoja.Muutamissa kirjaimissa on vaikeuksia,mutta on hyva opppimaan,joten uskon,etta vuoden kuluttua suomenkieli on jo hyvalla mallilla.

9 kommenttia:

Latindance kirjoitti...

Kyllä ihanan jouluiselta näyttää koti ;o) Varmaan viihtyy uusi miniäkin ;o) Kovasti odottelen jo hänenkin tapaamista. Kerro lämpimät terveiset ♥

Tuula kirjoitti...

Kuinka mukavaa, etta minia saa luoda omia joulujuttujaan uuteen kotiinsa. Paaseeko han pian aloittamaan suomen kurssia tai jotain vastaavaa?

Elisa kirjoitti...

Kivannäköisiä koristeita, hillittyjä mutta näyttäviä. Mahtava bannerikuva sinulla, lumiset puut ja nietokset :)

Marge kirjoitti...

Tulin toivottamaan sinulle ja läheisillesi tunnelmallista ja rauhallista joulua!!<3

Sateenkaari kirjoitti...

Latindance:Kiitos.Terveiset kerrottu,ja taalta lahetetaan paljon terkkuja takaisin.

Tuula:Pyysin poikaakin sanomaan heti miniaehdokkaalle,etta tama on nyt hanen kotinsa,ja voi toimia,kuten parhaaksi nakee.En tieda,miten Thaimaalainen anoppi toimii,mutta sen tiedan,etta nuoret siellakin suuresti kunnioittavat vanhempia ihmisia.Tama nakyy miniaehdokkaankin kaytöksesta.

Elisa:Kaivettiin varastosta koristeet,mitka olin jattanyt pojalle Turkkiin muuttaessamme.
Kuvia on taas tullut otettua niin paljon,etta voin vaihdella banneriinkin usein.

Marge:Lammin kiitos,Marge,ystavani.

Sateenkaari kirjoitti...

Tuula:Lisays,etta nahtavasti tietenkin on edessa suomenkielenkurssit,mutta viela eivat ole niita selvitelleet pojan kanssa.Kunhan nyt nakee,etta varmasti haluaa jaada Suomeen.On taalla kolmen kuukauden turistiviisumilla.

Yaelian kirjoitti...

Kivasti on miniäehdokas koristellut jouluksi. Ja kiva myös kuulla,että hän on hyvin sopeutunut.

Sirokko kirjoitti...

Ei varmaan ole helppoa tupsahtaa lämpimästä suoraan keskelle Suomen talvea, mutta kyllä se siitä lähtee, hyvällä mallilla on jo.

Sateenkaari kirjoitti...

Yaelian:Miniaehdokas ollut taalla vasta niin vahan aikaa,jolloin ei ole kerennyt tulla sopeutumisvaikeuksia.Nayttaa kuitenkin sellaiselta ihmiselta,joka on sopeutuvainen.Thaimaalaiset eivat toisekseen valita.Kaikesta kiitellaan ja kaikki on hyvin,vaikka ei olisikaan.

Sirokko:ei todellakaan,kun tulee maasta,missa ei lampötila juurikaan koskaan laske alle +30 asteen.
Vahan vaan kurjaa,kun ei olla paasty kunnolla liikkumaan ulkona.Minakaan en sairauksien takia voi olla kovilla pakkasilla pitkaan ulkona.