perjantai 23. tammikuuta 2009

BUSSİASEMALLA


viime keskiviikkona olin taas antalyassa asuntoasioissa.postaus matkasta maikkarin helmen blogeissa. illalla menimme mieheni kanssa hiukan llian aikasin bussiasemalle.bussin lahtöön oli aikaa puolitoista tuntia. tahan asti olemme aina ollet vain "ohikulkumatkalla" talla bussiasemalla. nyt olikin aikaa kierrella ja katsella. tuttu paikka tama meille on. mutta eka kertaa huomasimme,etta siella oli kaksi kerrosta. paatimmepa vilkaista ylakertaankin.


no,eipa ylakerrasta mitaa erikoista löytynyt. muutama toimisto, ja yksi pikkuinen vaateliike. tyhjia,vuokrattavana olevia liikehuoneistoja oli monta. ylakerta on kaksiosainen, ja osat yhdistaa viehattava silta. (kuvassa.) joskus tasta ylakerrastakin varmaan tulee mukavan naköinen,kunhan liikkeita avautuu lisaa.

nakyma alas silta sillalta on kaunis. suihkulahde(mista juuri meni vesisuihkut poikki) tekopalmuineen. ymparilla useita ravintoloita ja kauppaliikkeita. ihmisia oli tosi vahan nain myöhaisiltana. paivalla on vilsketta ja kesaisin myöhempaankin. uusia kauppojakin oli avautunut . yhdessa lahjatavaraliikkeessa olisi ollut tosi halpoja rannekelloja. ja kauniita. vain 5 euroa (10TL) . joku ajattelee nyt,ettei niin halpaa kelloa kannata ostaa. voipi ollakkin. mutta mina ostin kolme vuotta sitten tallaisen halvan kellon,ja kylla se toimii viela ihan hyvin.ja pysyy aivan oikeassa ajassakin. nyt pitaa koputtaa puuta,ettei mene heti huomenna rikki.
bussi laksi klo 21.30,ja kotona olin klo 01.00. ja alyttöman vasyneena. olinhan aamulla lahtenyt matkaan jo vahan yli seitseman.ja paivalla kaveltiin aika paljon. mutta vuokrasopimus saatiin aikaiseksi.ja kuun vaihteessa muutetaan.
ihanaa viikonloppua kaikille!

5 kommenttia:

Susanne kirjoitti...

Onnittelen vielä täälläkin blogissasi, kun saitte sen asunnon.

Bussiasema näyttää viihtyisältä ja kauniilta.

Ihanaa viikonloppua!

sateenkaari kirjoitti...

kiitos susanne! ollaan tosi onnellisia,etta onnistuttiin sen asunnon kanssa.se on paikkana todella ihanteellinen.me kun ollaan sellaisia,etta tykataan elamasta ymparilla.ja aivan edessa on kaupungin tunnetuin ja suuri puisto kahviloineen.ja meri tietenkin.uusia asuntoja olisi ollut tarjolla paljon,mutta dolmusmatkan paassa. ja antalyan liikenne on sellainen,mika nykyaan jo venyttaa lyhyenkin matkan kestoa.
kiitos samoin sinulle ihanaa viikonloppua

mimmuli kirjoitti...

Löysin blogisi toisen blogin kautta, oli ihan pakko jättää tervehdys. Turkissa olimme koko perhe kaksi viikkoa viime kesänä Alanyassa. Turkkilainen mentaliteetti ja ystävällisyys jätti meihin syvän vaikutuksen. Kävimme myös Antalyassa autolla ajelmemassa. turkkin on pakko vielä päästä<33

Susanne kirjoitti...

Blogissani on sinulle tunnustus. Tunnustus kuuluu molempiin ihaniin blogeihisi, vaikka sen tänne linkitin.

sateenkaari kirjoitti...

mimmuli:lammin kiitos ,kun tulit kaymaan.ja jatit tervehdyksen. tallainen lammittaa sydanta aina.monet turkin matkaajat tulevat tanne uudelleen kerran kaytyaan.
susanne: kavin katsomassa tunnustuksesi.kiitos ihana blogiystava.olen aivan otettu.