maanantai 15. joulukuuta 2008

ARKİ ALKANUT

uhrijuhla sujui moitteettomasti ja leppoisissa merkeissa. normaalien juhlatoimien lisaksi laksimme kaymaan myös antalyassa.mieheni työasioissa ja mina tapaamaan suomalaisia ystaviani. kavimme myös tietenkin katsomassa migroksen ostoskeskuksessa joulukoristuksia. laittavat siella aina todella upeat ja kauniit jutut.




tama joulupukki tervehti meita migroksen sisaankaynnin luona lanteitaan keinuttaen. oli nahtavasti oikein hyvalla tuulella

ostoskeskus on kolmikerroksinen.keskella sijaitsee kerrosten valissa tyhja tila ylhaalta alas asti. tahan sijoitetaan joulukoristeita.niin tanakin vuonna.



toinen toistaa upeammat valorenkaat ,tahdet ja pallot kimalsivat eri vareissaan.


migroksen ostoskeskus on kokenut muodonmuutoksen laajentuen niin tilallisesti,kuin tavaravalikoimiltaan. olen aina tykannyt kayda siella ostoksilla. jollain tapaa koko kauppakeskus elaa hyvin tunnelmallista elamaa. meilla on taalla fethiyessakin pikkumigros,mika ei veda tietenkaan vertoja antalyassa olevalle. kaupunkimmehan on pieni maalaiskaupunki. antalya miljoonakaupunki. saas nahda tuleeko muutto antalyaan.riippuu mieheni töista.

kaikille lamminhenkisia joulunaluspaivia touhuineen.olkaapa kiltisti.olen kuullut,etta tonttuja on likkeella.































4 kommenttia:

ziriliini kirjoitti...

Onhan maalaiskaupngissa ja miljoonakaupungissa eroja. Mutta luulisin, että miljoonakaupungissa on kuitenkin palvelut lähempänä ja kaupunki lienee sinulle jo entuudestaan tuttu. Muistelisin, että olet joskus maininnut niin.

Kaunista tuntuu migroksessa olevan. Minä varmasti viihtyisin vain ihastelemassa kaikkea.

Sateenkaari kirjoitti...

ziriliini: ollaan asuttu antalyassa monta vuotta.joten tuttu on. kaikkea löytyy ja kaikkea saa. terveyspalveluissa siella on parempaa se,etta löytyy yliopistollinen sairaala,missa olen ennenkin ollut hoidossa. taalla fethiyessa on vain valtion sairaala ja sitten kalliit yksityiset.
migroksessa on aina kauniit somistukset. myös muuna aikana,kuin vain joulun alla. minakin viihdyn oikein hyvin vain katsellen ja kierrellen,vaikka ei mitaan ostaisikaan.

-S- kirjoitti...

Hih, tuollainen joulupukki se täälläkin tanssien tervehtii kaupassakävijöitä. Hieman erilainen meininkin kuin Suomessa, heh. Mukavaa joulunaikaa sinne :D

Sateenkaari kirjoitti...

kiitos -s-.nyt vasta kavin lukemassa kommenttisi.